2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین دعوتم نکردن برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم صدسال سیاه نمی‌رفتم 

شوهرم هم مختاره بره ولی اگه رفت دیگه بعدا جوری از دماغش بکشم بیرون که هزاربار آرزو کنه کاش نمی‌رفت 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خب هیچی نگفتن اصلا اونا یه شهر دیگن لااقل زنگ میزدن

حتما نخواستن  شما برید 

مگه میشه یادشون بره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دیگه داداشم دعوت میخواد؟صاحب مجلسه خودش

این داداش الان خودش تنها نیست خانواده داره 

زنش غریبه اس باید بهش احترام میزاشتن

هر زنگ زد اینام رفتن اونجا کارای مجلسو دست میگیرن نه اینکه بدون دعوت برن و بشن صاحب مجلس

تعلیق شدم باز اومدم

به همسرتون مستقیم نگید نرو

ولی حتما بگید آدرس داری ؟؟ طرف کارت نده نمیتونست زنگ بزنه آدرس بده

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

به نظر من شما که دعوت شدن نمیخواین...

من خودم برا عروسیم به عمه و خاله و دایی و عمو و بچه هاشون کارت ندادیم 

یه ماه قبل که تاریخش مشخص شد همون موقع زنگ زدیم بهشون گفتیم فلان تاریخ عروسیه 

از یه هفته قبلش خودشون اومدن...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب هیچی نگفتن اصلا اونا یه شهر دیگن لااقل زنگ میزدن

شاید انتظار داشته زنگ بزنی تبریک بگی یا تعارف کنی کمک نمیخوایید؟در کل ببین رابطه تون چطوریه،دوست هستید یا باهم رسمی؟ اگر دوست هستینکه برو ولی اگر رسمی هستین،باید دعوت میکرد

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
ایول خدایی مردا اگه دعوتشون نکنن نمیرن تا آخر عمرتم میزننن تو سرت 

بخدا 

تا عمر دارن سرکوفت میزنن بنظرم اسی همین کارو بکنه

من نامزدی خواهرم شوهرم نیومد منم با اینکه اماده شده بودم نرفتم 

ولی الان تا چیزی میگه من زبونم سر اون درازه 

بنظرم بدون دعوت اصلا نباید رفت 

تعلیق شدم باز اومدم