2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد باز

222 بازدید | 28 پست

چرا من هيچ عرضه اي تو اين زندگي ندارم اخه يكي خوشگله يكي پولداره يكي درس خونده اس يكي ميخواد دكتربشه ولي من هيچي به هيچي بازم دلم گرففف🥲يه ادم بي هدف بي عرضه ام 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین تازه شدی مثل من  حالا چرا بیداری؟

هععي نميدونم عادت كردم اين گوشي رو ميگيرم دستم ديگه خوابم نميبره 

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
دلت نگیره عزیزم هدفگذاری کن

اخه توهيچ چيزي عرضه ندارم كه تازه حامي درست وحسابي هم ندارم 

یه دختر خوب هستی واسه مامان و بابات🤗

پدرم فوت شده ولي خيلي دلم ميخواس مامانمو خوشحال كنم

پاشو يه تكون به خودت بده همه چيز درست ميشه با لم دادن هيچي درست نميشه كه😬😬😬😬😬😬

نميتونم نميشه انگار خيلي خسته شدم انگار تو يه باتلاق گيركردم