2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادرشوهرم وقتی نیستم میره خونم میمونه. من راه دورم هر چند روز برم شهرمون میره اونجا زندگیمو زیر ...

خو شما میری مسافرت اون جایی نداره بره تنوع میده میاد خونه شما

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡
نه عزیزم ب دلت بد راه نده مگه خدا بیکاره یا بی عدالت ک هرکی هرکیو نفرین کرد انجام بده عدالت خدا خیلی ...

اره درست میگی ولی ته دلم همش میگم چرا اون باید نفرین میکرد این بیچاره ها اینجوری می‌شدن حالا جالبترش اینکه یکی از جاریام داشت خبر مریضی باباشو میداد همه باهم بودیم من مطمئن بودم میدونست یعنی پسرش بهش گفته بود پدرخانمم مریضه جلو همه آنقدر گریه میکرد آنقدر ناراحت بود وای من می‌گفتم خدایا اون روز من اشتباه شنیدمم این خیلی ناراحته ک بعدا فهمیدم خیلی بازیگر خوبیه همین

اگر مادر خودتون میومد همین کارو میکرد نظرتون بازم  همین بود ؟ چه ایرادی  داره غریبه نیست ...

اه اه اه 

اين چي بود گفتي 

من مجردم 

مامانم بياد كمد و كشومو باز كنه. عصبي ميشن 

احساس نا امني ب ادم دست كيدهد

چه بزسع تو خونه خودت ي غريبه ي ك از قضا دري وريم پشتت ميگه

همچين غلطي كنه

باید شوهرتو تو دستت بگیری. تا وقتی شوهرت ب مادرش اجازه بده همینه. من یبار خونه مادرم بودم خواهرشوهرم اومده بود خونه پدرش بعد شوهرم بهشون سر زد گفت میرم خونه مادرخانمم. خواهرش سریع گفت کلید بده ما بریم خونه شما بخابیم. شوهرم گفت حالا شایدم نرم. بعد اومد خونه زنگ زد به من منم گفتم چرا خونه پدرش نمیخابه وقتی خونه نیستم چرا بیاد تو خونم. بعد گفتم درو قفل کن بیا که شوهرم گفت شاید جلو در باشن کلید ازم بخان روم نمیشه پس نمیام شب خونه موند فرداش اومد دنبالم. 

زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
گفتین کارما جواب میده افرین ودرود بر شما واقعا همینه دنیا دنیای عجیبیه به نظرم انسانها همینجا جواب ...

چقدر دلم واسه پدرتون سوخت😔😔😔بنده خدا 

اصلا از تصورش اشک تو چشام جمع شد ..چطور دلش اومده بزنه تو صورت پدرش😔😔😭چقدر دل پدرتون شکسته

خدا پدرتون رحمت کنه و روحشون شاد باشه

درسته که میگن شیری که مادر به فرزندش داده جلوی نفرینشو میگیره ولی عاق پدر رو نه چیزی نیست که جلوشو بگیره

خدا انشالله برادرتون هم شفا بده عزیزم ‌‌..بهش بگید برای پدرتون خیرات کنه و بره سرمزارش ازش حلالیت بطلبه ..تا دعا کنه واسش