2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
یک چیز بگم عینش رو بگو ،بگو عزیزم احساس میکنم خونمون جن داره وسایل جا به جا میشه چند روز پیش آسیابم ...

نه بهتره یه چی بگه شوهر رو بترسونه .بگه نمیخواستم بهت بگم بترسی اما من با جنا در ارتباطم اونا اینارو بهم گفتن و گفتن میخوایم بد بلایی سر جفتشون بیاریم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا نمیتونم اونها همین طوری باهام مشکل دارن و دونبال بانه مادر شوهرم دنبال زن صیغه ای برای شوهرم ...

چرا میخواد زن صیغه ای بگیره؟چی شده مگه؟

مکه عهد دقیانوس؟ این حرفاچیه ؟

من ازهمه ماجرا خبر ندارم ولی اگرکاملا هم خبرداشتم ومادرشوهرتم زن عالی وکاملی بودببخشیدا ولی من بازم میگفتم ازنظرمن یک عدد زنه بیشعوره

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

متاسفانه زندگی تو یه ساختمون با مادرشوهر خیلی سخته

البته همه اینطور نیستنا 

ولی ....سعی کن دل شوهرتو بدست بیاری 

اگر نمیشه خودتو بزن به بی خیالی 

میدونم سخته 

ولی تا وقتی تو یه ساختمون هستید اوضاع همینه 

مخصوصا با مردی که بزرگ نشده و مادر پرسته و مادرش هنوز قبول نکرده پسرش زندگی داره زومه رو پسر و عروس

چرا میخواد زن صیغه ای بگیره؟چی شده مگه؟ مکه عهد دقیانوس؟ این حرفاچیه ؟ من ازهمه ماجرا خبر ندارم ول ...

تاپیک زدم میگه زنت قدر خونه و زندگی تو بیشتر بدونه لوس شده فکر نکنه تو بهش وابسته ای زنهای دیگه هم هستن  برو شب با اون این بشینه با بچش شب تا صبح غصه بخوره که تو جای اون زن دیگه ای اونطوری باهات راه میاد و دوستت داره به قرآن همینا رو گفته آخه چقدر آدم باید بیشعور باشه 

دخترم تمام زندگیم 

عزیزم ببخشید ولی چقدر از شون میترسی و حساب میبری

اقتدار و غرور برا زن خوب چیزیه 

این زندگی که گوشه ای از اونو نشون ما دادی زندگی نیست جهنمه

مگه ازدواج چه خاصیتی داره که آدم تا مرز بی شخصیت شدن پیش بره که زندگیش نپاشه

چرا آدم اینقدر بی دست وپا و بی سر وزبون باشه که حقوق اولیه اش  خورده بشه و تازه فکر کنه اگه اعتراض کنم بیچاره تر میشم

خب مگه مجبورید ادامه زندگی بدید با همچین ادمای بیشعوری و عذاب بکشید وقتی فقط یکبار فرصت  زندگی

کردن دارید 

شرمنده مقصر اصلی شوهرت و مادرت و خودت  هستین

مادرت چون اعتماد و عزت نفس رو ازتون گرفته

شوهرت چون اجازه دخالت  میده به مادرش 

و وقتی حرفای نامربوط میزنه جلوش در نمیاد 

خودت مقصر اصلی تر هستی که وقتی مادر شوهر اسم صیغه آورد یه نگاه پر از خشم و تنفر تو چشماش نکردی و بدون هیچ حرفی نرفتی قهر

یا میدونستی همچین اخلاقایی داره رفتی ور دلش خونه گرفتی!! 

عزیزم شما و امثال شما خانوما اصلا قابل درک برام نیستید که زندگی  به چه قیمتی...

مجرد بودن با کلاس چه ربطی به عروس بودن بی ارزش و بی ارج و قرب داره..

چرا اینقدر از طلاق و جدایی میترسید 

دور از جون شما آدم گدایی کنه بازیافتی بفروشه نونش رو خودش در بیاره بهتر از اینجور اسیر شدنه و دلش خوش باشه  ازدواج کرده

بالاخره یه جا جواب بدیشو میده 

عمر مارو خاک کرد نااعصاب مارو بهم ریخته با کارهاش برنج میگه علامت بزن تو تقویم کی میخری مرغ میگه بشمار چند وعده درست کرده رون مرغ حواست باشه نبره خونه مامانش 

دخترم تمام زندگیم