2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179385 بازدید | 1505 پست
نفاثات فی العقد باید لنگ بندازه برای این ایده ها والا

والله آمار شماها خطرناک تره والا ...من ک احساس میکنم خانواده هایی دارین و یا حتی خودتون ک عروس ها رو دشمن خودتون میدونید و اذیتش میکنید و فکر میکنید ک عادیه خب همه میکنن ...

برای من مادری ک ب پسرش ک زندگی خوبی داره بچه داره میگه برو صیغه کن مادر نیست حکم دشمن خونی داره ..باید تنبیه شه ..باید حداقل دائما تو ضرر باشه باید دائما بترسه...

حالا ک زن در برابر زنه بهتره ک زنی ک بهتره برنده شه ن یه آدم تماما عقده...برای شماها شاید عادیه ک بیان دست بیارن تو خونه هاتون و پشت سرتون حرف بزنن..تو گوش بچشون از صیغه میخونن...من حرفی باهاتون ندارم ...متاسفم واقعا ..

شما یا ظالمید یا حق خورده ی عادت کرده...ریپ نکن ممنون

من جات باشم وقتی مطمین باشم میاد داخله همه کشو ها و کابینتا قبل رفتنم برگه میزارم روش مینویسم مادرجان دنبال چیز خاصی هستی همه جارو میگردی میخوای بیام کمکت 😐 یجوری میزارم ک تا کشو رو باز کرد ببینه برگه رو بلکه خجالت بکشه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگو وسائلهای خونه جابه جا میشه خیلی میترسم انگار جن تو خونه هست باید دوربین بزاریم 

همین ُ جلو مادرشوهرت هم  بگو .

برو دو روز خونه مادرشوهرت بست بشین بگو خیلی می ترسم حتی همزنم هم جاش عوض شده . 

شلوغ بازی در بیار بگو من همه وسائلهای خونه ام نشونه گذاری کردم ولی همه چی جاش تغییر کرده .دو سه روز کامل خونه شون باش بگو می ترسم پا تو خونه ام بزارم .بگو مطمینم کار جنِ . اگه دزد بود وسائل خونه ام کم میشد ولی فقط جابه جا میشه

از طرفی انقدر حرص درآره که اصلا به زور باورم میشه کسی همچین کاری بکنه... از طرفی هم میگم اگه نمیتونی کاریش بکنی اعصاب خودتو خورد نکن، خیال کن با هم تو یه خونه زندگی میکنید.

گاهی هم یه تیکه به شوهرت بپرون که مثلا بذار اینجا رو جمع کنم الان مادرت میاد وارسی میکنه!

چرا انقد ازشون ميترسي استارتر ؟ مگه الكيه بره برا شوهرت زن پيدا كنه ؟ يعني الان انقد احساس ترس ميك ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

حالا یه چیز جالب بگم تو مادرشوهرت اونه 

مادربزرگ من اینه

خونه هرکی بره همه جا رو میگرده

خونه مارو هم تا کشو ها و کمدا رو میگرده 

میره میگه فلانیا نمیدونم از کجا میارن انقدر وسیله دارن

اخه بیچاره دختر خودت داره خووو چی میشه