2777
2789

به منو باباش میگه فاک یو کارتونا فک نکنم همچین چیزی توش باشه نمیدونم چجوری میگه اینو مثلا تا از چیزی ناراحت میشه میگه فاک یو مامی 🤣 واقعا نمیدونم چی بگم بهش  من هیچ واکنشی نشون نمیدم 🫨

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

شت اند شت🤣

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

خیلی حرف زشتیه.دختر منم دوزبانه میبینه اصلا ازینا نمیگه.

فقط غذا میخوره میگه مممم پرفکت 

سو یامی 

و از این قبیل 

۴سالشه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔