2777
2789
عنوان

برای خرید فرش کجا مناسب تره ؟

90 بازدید | 4 پست

شهر فرش و آقای فرش تو ایرانمال رو رفتم چیزی که خوشم بیاد نداشت 

سرای ایرانی چطوره ؟ یا اگه جای دیگه سراغ دارید لطفا بگید

فرش ۱۵۰۰ شانه جنس خوب میخوام که زمینه کرم باشه و شلوغ نباشه سبک خونم نئوکلاسیکه چی بگیرم بهتره ( فرش های وینتیج اصلا جنسشون خوب نیست ) 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

سارا جون من از آقای فرش گوهردشت گرفتم بیشتر فرش فرهی کار میکنن البته کلاسیک بیشتر ۱۵۰۰ شونه خوبه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سارا جون من از آقای فرش گوهردشت گرفتم بیشتر فرش فرهی کار میکنن البته کلاسیک بیشتر ۱۵۰۰ شونه خوبه

سلام بلفی جون 

ممنون عزیزم 

کلاسیک خیلی دیدم بیشترشون شلوغ بودن خونه ی من نئو کلاسیکه بیشتر فرش های وینتیج بهش میاد ولی اونا هم جنسشون خوب نیست 

افشان چطوره ؟

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بلفی جون  ممنون عزیزم  کلاسیک خیلی دیدم بیشترشون شلوغ بودن خونه ی من نئو کلاسیکه بی ...

من اینا رو که گفتی نمیدونم چیه من طرح آرشام گرفتم 😅

راستی بیا گروه تلگرام منم هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️