2777
2789
عنوان

از قشم و بندر چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13435 بازدید | 39 پست
قشم که الان گرونه همه چی مخصوصا بخاطر مسافرا و فروشنده ها بیشتر شهرستانی هستن میدونن قیمت سمت خودشون ...

مرسی عزیزم

من کفش و لباس مهمونی میخوام+ کرم و آبرسان خارجی‌

کجا باید برم دقیقا؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
آرایشی هم خوبه نسبتا قیمتش. بقیه چیزا زیاد فرقی نداره. تازه سر منو تو دوتا وسیله برقی آرایشی کلاه گذ ...

با ماشین میخوام برم. من لوازم آرایش نمیخوام. محصولات پوستی میخوام فقط. وسیله برقی هم نمیخوام.

لباس و کفش مهمونی هم می‌خوام 🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چی میخوای بری قشم اگه با پرواز نیست اول یه سر برو بندر بگرد،فروشگاه ابوالفضل فک کنم ۳تا شعبه داره ...

مرسی

فروشگاه ابوالفضل چیا داره؟

سوغاتی چی بخرم راستی؟ که خیلی درنیاد🥲

مرسی من کفش مهمونی و لباس مهمونی میخوام+ کرم و آبرسان خارجی‌.    کجا باید برم؟ بعد در کل ...

اول پاساژهای بندر و بازارش بگرد مثل بازار إوزی ها ، پاساژ یوسفی،هرمزگان،نگین خوبیش اینه بازارا و پاساژا نزدیک همه قشنگ یه دوساعت دور بزنی قیمتا دستت میاد، لباس آماده مجلسی باید بیشتر بگردی چون معمولا سمت ما بیشتر لباس مجلسی ها خودشون میدوزن واسه همین بیشتر پارچه فروشی هست ولی انصافا خیلی پارچه های قشنگی داره، احتمالا لباس مجلسی قشم بیشتر پیدا کنی، قیمتا البته گرون شده ما که خودمون اهل همینجاییم متوجه میشیم بعد از دو سه ماه قیمتا گرون تر شده چه برسه به سال، بندر تو مغازه های بازار  یکم قیمتا ارزون تره تا پاساژا، همینطور بازار قدیم قشم هم ارزون تره ، درگهان هم شانسیه میبینی یهو یه چیز ارزون پیدا میشه ولی بیشتر  کفش و لباس راحتی و مانتو شلوار میفروشن و اونقدر پاساژا و مغازه ها در هم برهمه که اگه همون لحظه خرید نکنی اصن یادت میره مغازه کجا بود😂

همه چی از بعد۱۸سالگی شروع شد.خدایا نشونم بده معجزه رو...
مرسی فروشگاه ابوالفضل چیا داره؟ سوغاتی چی بخرم راستی؟ که خیلی درنیاد🥲

لوازم آرایشی اصل رو معلم زاده سر فلکه برق روبرو بانک سپه داره و راسته بازار اوزیها لوازم آرایشی هادی اصل و فوق‌العاده قیمت بالا داره

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

مرسی فروشگاه ابوالفضل چیا داره؟ سوغاتی چی بخرم راستی؟ که خیلی درنیاد🥲

فروشگاه ابوالفضل کلا لوازم آرایشی و بهداشتی هست خارجی و ایرانی قیمتاش هم خوبه، سوغاتی هم قشم بگرد شاید تیشرتی شلواری چیز آف خورده یا تک سایز پیدا کنی،یا خوراکی های محلی مث حلوا مسقطی ، نون ،ترشی،ادویه یا خوراکی های خارجی بگیری یآ همون لوازم آرایشی قیمت مناسب بخری

همه چی از بعد۱۸سالگی شروع شد.خدایا نشونم بده معجزه رو...
بابا من لباس زیر دارم. یه عاالمه. دیگه لازم ندارم. چیزای دیگه چیا بخرم؟ چه عجیب! چرا بازارش اینجوری ...

من لوازم ارایش و خوراکی و کالای خواب گرفتم. پتو و روتختی. لباس خونویاش واسه منی مه ترک میخرم،قشنگ نبود

کجای درگهان؟ جای خاصی داره که قیمتش مناسبتر باشه؟  بعد در کل بند قیمتا مناسبترن یا قشم و اطراف ...

خود درگهان برو خیلی کوچیکه تمام پاساژاش کنار همه بازار قدیمش هم که پایینه همه چی دارن از لوازم برقی گرفته تا لباس و پوشاک بگردی جنس اصل هم پیدا میشه من یه شامپو گرفتم اونجا ۲۱۰بود اینجا قیمت گرفتم ۸۶۰بود 😑