یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی من کفش مهمونی و لباس مهمونی میخوام+ کرم و آبرسان خارجی. کجا باید برم؟ بعد در کل ...
اول پاساژهای بندر و بازارش بگرد مثل بازار إوزی ها ، پاساژ یوسفی،هرمزگان،نگین خوبیش اینه بازارا و پاساژا نزدیک همه قشنگ یه دوساعت دور بزنی قیمتا دستت میاد، لباس آماده مجلسی باید بیشتر بگردی چون معمولا سمت ما بیشتر لباس مجلسی ها خودشون میدوزن واسه همین بیشتر پارچه فروشی هست ولی انصافا خیلی پارچه های قشنگی داره، احتمالا لباس مجلسی قشم بیشتر پیدا کنی، قیمتا البته گرون شده ما که خودمون اهل همینجاییم متوجه میشیم بعد از دو سه ماه قیمتا گرون تر شده چه برسه به سال، بندر تو مغازه های بازار یکم قیمتا ارزون تره تا پاساژا، همینطور بازار قدیم قشم هم ارزون تره ، درگهان هم شانسیه میبینی یهو یه چیز ارزون پیدا میشه ولی بیشتر کفش و لباس راحتی و مانتو شلوار میفروشن و اونقدر پاساژا و مغازه ها در هم برهمه که اگه همون لحظه خرید نکنی اصن یادت میره مغازه کجا بود😂
همه چی از بعد۱۸سالگی شروع شد.خدایا نشونم بده معجزه رو...
لوازم آرایشی اصل رو معلم زاده سر فلکه برق روبرو بانک سپه داره و راسته بازار اوزیها لوازم آرایشی هادی اصل و فوقالعاده قیمت بالا داره
خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk
کجای درگهان؟ جای خاصی داره که قیمتش مناسبتر باشه؟ بعد در کل بند قیمتا مناسبترن یا قشم و اطراف ...
خود درگهان برو خیلی کوچیکه تمام پاساژاش کنار همه بازار قدیمش هم که پایینه همه چی دارن از لوازم برقی گرفته تا لباس و پوشاک بگردی جنس اصل هم پیدا میشه من یه شامپو گرفتم اونجا ۲۱۰بود اینجا قیمت گرفتم ۸۶۰بود 😑