2777
2789
عنوان

از قشم و بندر چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13437 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط لباس زیر.. خیلی قیمتهاش خوبه. بقیه تقریبا یکیه قیمتش. بعد حتما اول هفته تانهایتا دوشنبه برو بازا ...

بابا من لباس زیر دارم. یه عاالمه. دیگه لازم ندارم. چیزای دیگه چیا بخرم؟

چه عجیب! چرا بازارش اینجوریه؟ شما خودتون جنوبین؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

قشم که الان گرونه همه چی مخصوصا بخاطر مسافرا و فروشنده ها بیشتر شهرستانی هستن میدونن قیمت سمت خودشون چقدره یجوری حساب میکنن سود کنن البته همه اینجور نیستن، پاساژ گردی کنین قیمتا با شهرای خودتون مقایسه کنید، یه شخصی میشناسم اهل تهران هست از لوازم آرایشی بهداشتی بندرعباس خیلی تعریف میکرد وقتی با اونجا مقایسه کرده بود و خب چون نزدیک کشورای عربیه بیشتر جناسای خارجی اصله و پارچه لباس مجلسی خیلی چیزای قشنگ بندر و قشم هست مخصوصا قشم یه روستا داره بهش میگن رمکان دو تا پاساژ داره خیلی دمپایی و پارچه های قشنگی داره ، لوازم برقی هم ۷۰درصد جنس خارجی خوب میارن 

همه چی از بعد۱۸سالگی شروع شد.خدایا نشونم بده معجزه رو...
کجایی؟

میشه نگم 😶 ببخشیدا ....

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂
حتما برو درگهان اونجا تمام عمده فروشیه و قیمت تکش هم مناسبه مرکز قشم قیمتا سر به فلک میکشه  ...

کجای درگهان؟ جای خاصی داره که قیمتش مناسبتر باشه؟ 

بعد در کل بند قیمتا مناسبترن یا قشم و اطراف؟ خریدامو بذارم واسه کجا

کرم و آبرسان خارجی میخوام کجا برم؟ اصل باشه و قیمت مناسب 

از قشم باید برم گچین یا بندر؟ با چی میرن گچین؟

از بندر باید بری گچین با ماشین، اگه لوازم برقی میخوای برو وگرنه اونجا غیر از خرید لوازم برقی وقت تلف کردنه

با شهرای بزرگ مثل تبریزو.. 

باید جا بلد باشین و برین . مثلا یکی از اشناها یه دیش و ریسیور خرید ۲۰۰ تومن . من رفتم ۶۵۰ خریدم البته ۶۵۰ هم خیلی ارزونتر از جاهای دیگه بود 

آقا هستم
از بندر باید بری گچین با ماشین، اگه لوازم برقی میخوای برو وگرنه اونجا غیر از خرید لوازم برقی وقت تلف ...

مرسی

من کفش مهمونی و لباس مهمونی میخوام+ کرم و آبرسان خارجی‌.    کجا باید برم؟

بعد در کل بندر قیمتا مناسبترن یا قشم و اطراف؟ خریدامو بذارم واسه کجا

بابا من لباس زیر دارم. یه عاالمه. دیگه لازم ندارم. چیزای دیگه چیا بخرم؟ چه عجیب! چرا بازارش اینجوری ...

آرایشی هم خوبه نسبتا قیمتش. بقیه چیزا زیاد فرقی نداره. تازه سر منو تو دوتا وسیله برقی آرایشی کلاه گذاشتن اومدم شهر خودم دیدم ۲۰۰تومن گرون تر داده بهم. من آذر اونجا بودم خلوت بود نسبتا. الان یکی از دوستام اونجاست می‌گفت فوق العاده شلوغه. آره بازارشم وسط هفته تا آخر هفته دو برابر میشه. یجوری برنامه ریزی کن که اول هفته اونجا باشی

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
کجای درگهان؟ جای خاصی داره که قیمتش مناسبتر باشه؟  بعد در کل بند قیمتا مناسبترن یا قشم و اطراف ...

با چی میخوای بری قشم اگه با پرواز نیست اول یه سر برو بندر بگرد،فروشگاه ابوالفضل فک کنم ۳تا شعبه داره بندر یکیش دقیقا  وسط بازار و مرکز خریداست ، قشمم فک کنم بازار قدیمش قیمتا مناسب تر باشه