2777
2789
عنوان

آشپزخونه م رو چیکارش کنم

352 بازدید | 21 پست

کف آشپزخانه کامل موکت باشه بهتره 

یا کف پوش باشه بهتره 

یا وسطش یه فرش کوچیک بندازم 

یا جلوی گاز و ظرفشویی پادری کوچیک بندازم 

کف آشپزخونه م سرامیکه پام یخ میکنه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسطش فرش کوچیک قشنگتره. 

ولی خب اگ از سرما اذیت میشی فرش کامل

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ما که حالت سومیم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
موکت کن کل آشپزخونه 

شما کامل موکت کردین زود به زود کثیف نمیشه که شستنیش لازم باشه

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

مثل خودمی.قبلا یه گلیم فرش کوچیک داشتم که انداختم وسط امادلموزدوانداختم پادری.حالاکف آشپزخونه هیچی نیست ودمپایی میپوشم.یه فرش آشپزخونه دیدم که خیلی قشنگه وسعی میکنم تاعیدبخرمش.ولی یه چیزی که اذیتم میکنه اینه که پایین گازروی سرامیک هاذرات روغن میریزه وحالامجبورم یه چیزی هم بندازم پایین گازکه اگه چرب شداونوبشورم

دلتنگ اون روزهام...
شما کامل موکت کردین زود به زود کثیف نمیشه که شستنیش لازم باشه

من نکردم میخوام عید بکنم سرامیکه هم اگه دمپایی نبوشم لیز میخورم هم سرد میش هم خیلی تندتند  کثیف میشه انقد دستمال کشیدم -------اومده جلو چشمم حالا عید میگم موکت کنم که سبکه و میش تند تند شست گلیمایی هم مخصوص آشپزخونه هست اوناهم خوبه