2777
2789
عنوان

خرید خانه در پرند

400 بازدید | 14 پست

سلام...وقت همگی به خیر و خوشی...دوستان عزیز لطفا نظراتتون رو در مورد پرند بفرمایید؟من از شیراز میخوام بیام پرند خونه بخرم و محل کارمون تهران میشه...واقعا مستاصل هستم بین پرند و اندیشه و......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم پرند خونم محل کار شوهرم تهران برا کسی ک کارش پرند خوبه ولی راه وااااقعا سخته رفت و آمد به تهران چیزی حدود روزانه۱۰۰کیلومتره پس اگه براتون مقدور تهران بخرین کوچیک تر محله پایین تر ولی هیچی تهران نمیشه اشتباه ما رو نکنید رفت آمدش نفس گیره والا ما پشیمونیم منتظر موقعیتیم برگردیم 

پرند و اندیشه هردو خیلی فاصله دارن به تهران 

اگه ماشین دارین و برا رفت و آمد مشکلی ندارید بخرید 

وگرنه بدون وسیله خیلی رفت و آمد سخت میشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

جریان مترو اینا اصلا جدی نگیر یک هنوز افتتاح نشده دو ایستگاه اش خیلی محدوده سه ساعتاش محدوده چهار انقد شلوغ آدم به غلط کردن میفته کلا تهران خیلی عالیه هم دسترسی هم امکانات هم محل کار آدم ما ک پشیمونیم حاضرم برم تهران ۵۰متری ولی برگردم

تهران کجاشو پیشنهاد میکنید؟پولم به پایین شهرش میرسه

اول محل کارتون رو مشخص کنید ،بعد خونه بحرین.چون مسافت خیلی مهمه.پرند جنوب تهرانه.اندیشه غرب.البته هر دو با ماشین باید رفت تهران.هردو هم منطقه ضعیفی هستن.