2777
2789
عنوان

خانمایی که بین بچه هاشون فرق میزارن دلیلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست
مامان من اولوییت اول پسراش بعدم دخترایی که شبیه خودشون. باورت نمیشه شب خواستگاری من به خواهرم گفت تو ...

عزیزم این حرفو خیلیا میزنن میگن دوتا دختر تو خاستگاری نباشه شاسد اون یکی پسندیده شد یا مقایسه کنن بنظرم با نیت بد نگفته

من پسرم مظلوم تره، مثلا بی صدا گریه میکنه. حقش نمیتونه بگیره دخترم عربده میزنه بیشتر و جیغ جیغوعه.& ...

دقیقا نمیشه بینشون فرق گذاشت ولی آدم دلش بیشتر برای مظلومتره میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت مامانتو میزنه؟

اره هر وقت دعوا کردن زده ولی مامانم اصلا به رو خودش نمیاره از بس دوسش داره

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بزرگه ۱۵ کوچیکه ۷  البته از لحاظ پولی برای پسر بزرگم خیلی خیلی بیشتر خرج میکنیم

تو این سن بزرگه بیشتر پول و امکانات میخواد

کوچیکه محبت میخواد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

مادربزرگم خیلی واضح بین بچه هاش فرق میذاره جوری که شوهرمنم فهمیده کدوم خالموبابچه هاش بیشتردوست داره مادربزرگم ازبین ۶تابچش فقط سه تاشونودوست داره  به بچه هاشون 

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
مامانم بین منو خواهرم فرق میزاره بهشم ک میگم میگه اون شوهرش خوب نیس 😑 

ممامان من فرق میذاره میگه اخه اون شوهرش خوبه 

هنوز مامان تو کارش نرمال تره

جواب ابلهان خاموشی است
مامان من اولوییت اول پسراش بعدم دخترایی که شبیه خودشون. باورت نمیشه شب خواستگاری من به خواهرم گفت تو ...

ببین این حرفو هزار بار به من زده گفته میترسم فلانی چون خوشکله خیلی زودتر تو بره بعد مثلا یه آدم زشتیو بیرون میبینه میاد تعریف میکنه بعد میگه دقیقا مثله تو بود😂

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بزرگه هم محبت میخواد تو دوران حساسیت ولی واقعا آنقدر اذیت می‌کنه و بداخلاقه که آدم میترسم بره سمتش

باباش بهش نزدیک بشه

تا خدای نکرده نره طرف رفیق ناباب

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
چرا هستیم یمدت شوهرم رسما چشم دیدن خانوادش نداشت از بس فرق گذاشتن. الانم دعوت نکنن با اینکه ی ساختم ...

دقیقا شرایط م متل شماست. وکاملادلسردشده. میگه نمیخام شون دیگه. مادرشوهرم متل یه بچه هفت ساله انتطار آره شوهرم زیادمحبتش کنه. ولی مشغله کاری نمیزاره. اذیت نیستیدکه تویه ساختمون هستید؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ممامان من فرق میذاره میگه اخه اون شوهرش خوبه  هنوز مامان تو کارش نرمال تره

از دست این مامانا بگو اخه چیکار شوهراشون دارید مهم بچه های خودتونن بعد جالب اینجاست من بیشتر در حقشونم ولی هیچ وقت در حقم نبودن💔

اره هر وقت دعوا کردن زده ولی مامانم اصلا به رو خودش نمیاره از بس دوسش داره

خیلی بده منو مامانم اگه خیلی شدید باشه دعوامون جفتمون باهم می‌زنیم بعد که آروم میشیم خندمون میگیره