2777
2789
عنوان

خانمایی که بین بچه هاشون فرق میزارن دلیلتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 52 پست
بعدخودت یاشوهرت ناراحت نیستی که اینجوریه؟ 

چرا هستیم یمدت شوهرم رسما چشم دیدن خانوادش نداشت از بس فرق گذاشتن.

الانم دعوت نکنن با اینکه ی ساختمونیم شده چند روز نبینتشون یا اونا میان یا من میگم بریم. 

ولی تو مناسبتا کادو خوب می‌خره براشون 😑

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

مامان من خیلییی واضح منو بیشتر دوس داره چون من همیشه کمک حالم همیشه غم خوارم همیشه مهربونم داداشم تخسه خواهرمم تنبله من عاشقشونما همیشم به مامانم میگم کارش درست نیست اما باز همونه مادرشوهرمم شوهرمو بیشتر دوس داره میگ تو روم وانساده بهم حرف زشت نزده همیشه خرجم کرده هرچی داشتم اون برام خریده و اینا .. و اونم خیلی رک میگه من این بچمو بیشتر دوس دارم😐

.                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر بزرگم خیلی با پسر کوچیکم بد رفتاری می‌کنه خیلی میزندش،تحقیرش می‌کنه و اون همیشه سامان برای همین من همیشه طرف بچه کوچکم رو میگیرم،از لحاظ ظاهری پسر بزرگترم خیلی خوشگلتره اما واقعا اخلاق نداره

مامانم بین منو خواهرم فرق میزاره بهشم ک میگم میگه اون شوهرش خوب نیس 😑 

میدونی دیگه برام عادی شده ولی خوب یه روزایی آدم دوست دلیلشو بدونه

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

من دوتا دختر دارم

اگه صبح اول چای رو بزارم‌جلو بزرگه عصر حواسم هست اول به کوچیکه بدم

همه چیزهاشون رو‌مثل هم‌میخرم

حتی حواسم هست بشقابشون مثل هم باشه

اگه یکی رو‌بوس کنم حتی اگه اونوری نباشه هر وقت بیا اونم بوس میکنم🥰❤

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
دلیلش نزدیک بودن اون بچه بهش هست خیلیا درون گرا هستن خیلی  برون‌گرا.  مثلا مادر شوهر من ب ...

منم همین رو میگم خواه ناخواه والدین به سمت بچه با محبت تر کشیده میشن،الان بین من و خواهرم ،خواهرم خیلی به پدر مادرم محبت می‌کنه اما من کلا آدم جدی هستم پر مشغله هستم و بی حوصله ،قشنگ میبینم مادرپدرم هم بیشتر هوای خواهرم رو دارن

پسر بزرگم خیلی با پسر کوچیکم بد رفتاری می‌کنه خیلی میزندش،تحقیرش می‌کنه و اون همیشه سامان برای همین ...

چند سالشونه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
مامان من خیلییی واضح منو بیشتر دوس داره چون من همیشه کمک حالم همیشه غم خوارم همیشه مهربونم داداشم تخ ...

میدونی پچت بدترین عالمم باشه نباید بینشون فرق بزاری 

اره یه بچه هایی واقعا جواهرن خیلی بدرد پدرو مادر میخورن و اونا پاداششون رو از خدا میگیرن انشاءالله همیشه سلامت باشید هیچی تو این دنیا بهتراز نیکی کردن به پدرومادر نیس

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

من پسرم مظلوم تره، مثلا بی صدا گریه میکنه. حقش نمیتونه بگیره

دخترم عربده میزنه بیشتر و جیغ جیغوعه. 

ناخوداگاه به پسرم بیشتر توجه میکنم. ولی ناین نیست که بیشتر دوسش داشته باشم.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
میدونی پچت بدترین عالمم باشه نباید بینشون فرق بزاری  اره یه بچه هایی واقعا جواهرن خیلی بدرد پد ...

منم حرفتو قبول دارم ولی نتونستم مامانمو مادرشوهرم تغییر بدم با اینکه خیلی گفتم...

ممنون عزیزم🙂

.                            

من دوتا دختر دارم اگه صبح اول چای رو بزارم‌جلو بزرگه عصر حواسم هست اول به کوچیکه بدم همه چیزهاش ...

عزیزمممم امیدوارم خدا بهترینارو برات رقم بزنه❤️