2777
2789

من نه از پدرمادر شانس اوردم نه از برادر نه که بد باشه داداشم ولی خیلی به هم نزدیک نیستیم اون سرش به کار و زندگی گرمه و واسه من وقتی نداره...هییییچ دوستی هم ندارم ینی هیییییچی...حالا اینابه کنار یه فرد سالم میتونه اینارو تحمل کنه بدبختی اینه که من افسردگی شدید دارم و خودم به تنهایی دارم این مرحله ی سخت از زندگیمو میگذرونم ینی هیچکی نمیدونه که من حالم بده...حتی مامانم و داداشم....نه دانشگاه رفتم نه ارتباط خاصی و مطلقا تنهام ینی حتی از خانوادمم حمایت عاطفی نمیشم...خب دقیقا من چراباید زنده باشم؟روزی صدبار باخودم کلنجار میرم که بلایی سرخودم نیارم همش میخوام یه دلیل کوچیک پیداکنم اما پیدانمیشه!!!

افسردگیمم نمیتونم درمان کنم نه خودم و نه دکتر...به مامانم چندبار گفتم استرس دارم برم روانپزشک ولی محل نداد منم ولش کردم..به این بهونه میخواستم برم دکتر ببینم خوب میشم یانه اماخب....همش میگم که ای کاش قبل از به دنیا اومدنم میمردم ولی نمیومدم این دنیا که زندگیم انقد چرت بشه...

سبک زندگیتو باید عوض کنی

هرکسی دیگه ام باشه صبح تا شب تو خونه بدون خیچ هدفی معلومه نابود میشه

برو سرکار یا برو دانشگاه یا یه چیزی یاد بگیر ورزش کن کوهنوردی ارتباط اجتماعی تو گسترش بده کتاب بخون حالتو خوب کن

باید دارو مصرف کنی 

زندگی برا همه سخته باید عرضه جنگیدن داشته باشی

نجنگیده باختن نشون بزدلیه

البته میدونم یکم حرفام شعارگونس ولی خدایی جدی میگم زندگی کن هیچ کس مسئول خوشبخت کردن ما یا حس خوب دادن به ما نیس مگه خود ما

به خودت و خذا تکیه کن همین

آه له له له آه له لی لاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله راه رفتنم ندارم چه برسه به اینا من باید برم دکتر که نمیزارنم

عزمزمه بری دکتر هم همینو بهت میگه و یه کیسه قرص ضد افسردگی و اضطراب.

نمیدونم مشکلتون چیه آیا تجربه ی تلخی تو گدشته دارید مثلا خدایی نکرده ت..جاوز از دست دادن کسی طرد شدن مادر کنترل گر و تحقیر کننده یا شاید پدر سخت گیر و تحقیر گر یا چی ولی اگه فکر می‌کنید نهایت اتفاق دردناک زندگیتون بی مهری والدین بوده نه چیزی بیشتر میشه گفت الان سبک زندگی ناسالم روتون تأثیر گذاشته همین. البته فاکتور های ژنتیکی هم باید در نظر بگیرید شاید ژن افسردگی یا تمایل به خودکشي داشته باشید شاید دوقطبی 

دکتر برید پس

نمیدونم تو چه وضعیتی هستید که نمیزارن برید ولی اگه اینطوره بپچیونید اونا رو برید