2777
2789

مجبور شدم طولانی بنویسم  

۱۱سال پیش پسرداییم خواستگارم بود و چون موقعیت عالی  داشت من و یا هر دختر دیگه ای راضی بود ( اینم بگم رابطه ای بینمون نبود)

اما این وسط زنداییم اجازه نمیداد و ۴ سال صبر کردم و نشد و نزاشتن.... 

منم با یه نفر دیگه ازدواج کردم و خدا رو شکر مشکلی ندارم و زندگیم رو میکنم  اونا هم قطع ارتباط کردن

اما همیشه یه حسرت یه ای کاش  تو وجودم هست...

خدایشش تو این‌۹ سال ازدواج اصلا بهش فکر نکردم چون درگیر دغدغه ها و بچه داری و ... شدم و تویادم نیستن

اما هر چند وقت یکبار این پسرداییم میاد تو خوابم  و فقط نگاهم میکنه  هیچی نمیگه

فقط تو این ۹‌سال یکبار باهام حرف زد( تو خواب)

ولی بعد دیدن خوابش خیلی حالم بد میشه میرم زمان قبل و ...چند روز دپرسم

میدونید چرا میاد بخوابم و ولم نمی کنه؟؟؟

واقعا حالم بد میشه 

تو نی نی سایت از شوهرت بنالی؛ حق با اونه  .ازبچه ات بنالی ، مادر بی رحمی هستی؛ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه. جالب منم پسرخالم میاد به خوابم  دقیقا مثل شما فقط نگاه میمنه پریروز خواب دیدم زنشو طلاق دا ...

منم وقتی باردار شدم اومد به خوابم 

گفت بیا با هم بریم گفتم من ازش حامله ام

یه تیغ داد دستم گفت سقطش کن

چقد داستانت شبیه منه

منم پسرداییم دقیقا مث شرایط پسردایی شما رو داشت با این تفاوت که زنداییمم از خداش بود و به هم رسیدیم و اینکه قبل پسرداییم قرار بود با یه پسر دیگه ازدواج کنم که خدا نخواست بعد ازدواج خیییلی خوابشو میدیدم با خونوادش اما الان به طور کل خداروشکر از ذهنم خارج شده و خوابشو نمیبینم

💕🧚‍♀️                                               

منم پسر عمه ام 8 سال پیش منو میخواست ولی من نخواستمش و ازدواج کردم الان حتی بهش فکر هم نمیکنم ولی حد ...

چقدر بده اینطور