2777
2789
عنوان

خانوما کی شوهرش کارمنده بانکه؟

549 بازدید | 28 پست

سلام خانوما اگه کسی هست میشه بپرسین بگین برای دادن وام آیا سایتشون باز میشه ؟چون آخر ساله هی باز میشه هی بسته میشه ؟ توروخدا اگه کسی هست جواب بده خیلی به این وام نیاز داریم ؟

نه این ته سالی فقط اونایی رومیدن که ازقبل پرونده داشتن پرونده جدیداصلاقبول نمیکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم ،کلا اخرای سال یکمی برا وام سخت میگیرن 

دیگه کار از سختگیری گذشته ،بخاطر اتفاقاتی ک چند ماه اخیر افتاده دادن وامها رو کنسل کردن

در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟

همسر من کارمند بانکه الان بسته است شاید اول اسفند باز بشه

عزیزم میشه بپرسم حقوق یه کارمند بانک چقدره؟؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

منم همسرم بانکی هست تا اردیبهشت سال بعد

یه سوال دارم. حقوق کارمند بانک که رسمی هستش و کارمندی که هنوز رسمی نشده یکیه؟؟ یا فرق دارن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
همسر من کارمند بانکه الان بسته است شاید اول اسفند باز بشه

چون چند وقت پیش بسته شد .دوباره باز شد باز الان بستس .ینی میگن اول اسفند باز میشه؟؟؟ما یه دوماه پیش اقدام کردیم ولی واسه بعضی که قسطاشونو نریخته بودن به دردسر افتادیم.از سیستم پاک نشده بود قسطاشون.توروخدااا یه امیدی داشته باشیم به باز شدن اول اسفند؟؟؟آخه سه باره که نمیشه 😮‍💨