2777
2789
عنوان

خانوما کی شوهرش کارمنده بانکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 28 پست
اگه بهت بگم خندت میگیره کارمند سپه با ۲۳ساال خدمت وپست خوبی هم داره نزدیک به ۱۰ تومن همسر من شغل دوم ...

وااا پس چرا میگن بانکیها ۴۰تومن میگیرن در ماه!!!

پس اینجوری که شما میگید یعنی عیدیشون بیشتر از حقوقشونه امسال!! البته من منظورم شوهر شما نیس بقیه بانکها رو هم میگم

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا پس چرا میگن بانکیها ۴۰تومن میگیرن در ماه!!! پس اینجوری که شما میگید یعنی عیدیشون بیشتر از حقوق ...

پاسارگاد خیییلی حقوق خوب میده عیدی هم فک کنم به ۲ میلیون نرسه .ولی خب وام های خوبی میدن .گاهی اوقت برای اعیاد یه چیزی میدن .کارانه هم هر سه ماه با توجه به عملکرد شعبه میگیرن.بیمه تکمیلیمون خیلی خوبه که البته ماهیانه از حقوقمون کم میکنن هزینه بیمه رو ولی بازم نسبت به اسم کارمند بانک حقوقشون خییلی کمه

نه اصلا  قبلشم ١٠٠ كرفتم ٣ ماه قبل از همين بانك رفتم با رييسش صحبت كردم كفتم نياز ضروري دارم ...

به نظرت الان برم قبول میکنن؟سودش چند درصد حساب میکنن؟

پاسارگاد خیییلی حقوق خوب میده عیدی هم فک کنم به ۲ میلیون نرسه .ولی خب وام های خوبی میدن .گاهی اوقت ب ...

ایشالله همیشه موفق باشید و جیبتون پر از پول حلال باشه🌺

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️