2777
2789
عنوان

تولد همسرمه

157 بازدید | 11 پست

خانوما جمعه تولد همسرمه پول ندارم میخوام خوشحالش کنم بنظرتون چیکار کنم تازه ازدواج کردیم یک ساله خیلی دلم گرفته کاش پول داشتم واسش  تولد میگرفتم

برای مامان شدنم دعا کنید 🙏❤️یک سال کاربرخاموش بودم تصمیم گرفتم به جمع نی نی سایت های بامعرفت اضافه بشم با افتخار تورکم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کیک و غذای مورد علاقه 

آخه کیک قیمتش700میشع

برای مامان شدنم دعا کنید 🙏❤️یک سال کاربرخاموش بودم تصمیم گرفتم به جمع نی نی سایت های بامعرفت اضافه بشم با افتخار تورکم ❤️

اول زندگی خیلی سخته تازه رفتید سر خونه زندگی میبینی کلی وام و بدهکاری و ..مطمن باش با یه چیز کوچیکم خوشحال میشه خودت کیک بپز براش یا بخر  یه شاخه گلم خوشحالش میکنه لازم نیست تو این شرایط انقد به خودتون فشار بیارید بعد که وضعتون خوب شد یه جشن تولد مفصل میگیرید 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

عزیزم ما هم هرسال تولد یا مناسبتی باشه پول نداریم بیخیال خودتو ناراحت نکن عادت کن . میتونی کیک براش درست کنی با ی شاخه سوپرایزش کن. یا گل خالی حتی ی شاخه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
از خودش پول بگیر بخر  یا از مادر و پدرت

خودش تازه ازعمل اومده پولمون ته کشیده 😔😔😔

اول زندگی خیلی سخته تازه رفتید سر خونه زندگی میبینی کلی وام و بدهکاری و ..مطمن باش با یه چیز کوچیکم ...

تاحالا واسش تولد نگرفتن با یدونه تولد یک عالمه خوشحال میشه میخواستم خوشحالش کنم ک اونم خدا مارو نمیبینه همیشه باید بدبخت باشیم

عزیزم ما هم هرسال تولد یا مناسبتی باشه پول نداریم بیخیال خودتو ناراحت نکن عادت کن . میتونی کیک براش ...

😔😔😔😔😭

تاحالا واسش تولد نگرفتن با یدونه تولد یک عالمه خوشحال میشه میخواستم خوشحالش کنم ک اونم خدا مارو نمیب ...

من خودمم یکسال نیست ازدواج کردم درکت میکنم امسال برا شوهرم تولد نگرفتم خودم ناراحتم اما انقد خرجای مهم تر داریم که ناراحتی نگرفتن تولد فراموش کردیم.تحمل میکنیم نمیخریم زیاد ریخت و پاش نمیکنیم تا خدام کمک کنه یچیزی جمع کنیم دستمون جلو کسی دراز نکنیم خدایی نکرده.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱