2777
2789
عزیرم همینه از اینکه تا این حد تحقیر می شم و حرفهایی که وقتی می زنم می گه دیوووونم می کنه انگار قلبم ...

آروم باش عزیزم درکت میکنم الان دیگه سعی کن 

حال خودتو خوب کنی بیخیالش باش 

واقعا این مردا هیچی ندارن که ما بخواییم اینقدر خودمو فداشون کنیم 

دفعه بعد سعی کن باهاش بحث نکنی که تحریک بشه کتکت بزنه 

مرا عهدیست با شادی ،که شادی آنِ من باشد🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی دلیل بی دلیل بی دلیل 

الهی بگردم😔

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

ولی من کلا حالم الان خیلی بده نمی تونم مثل هر بار که می زد حالم خوب کنم برگردم به قبل 

بعد اون کتک کاری 

نیومد بگه ببخشید

یا یه حرکتی بزنه مثلا خوش اخلاقی کنه؟

اینکه میگه چرا نمیری قهر خیلی بده یعنی میخواد خونه خالی کنی براش اگرم رفتی بچه ها رو نبر

بعد اون کتک کاری  نیومد بگه ببخشید یا یه حرکتی بزنه مثلا خوش اخلاقی کنه؟ اینکه میگه چرا نمیر ...

فقط گفت تقصیر خودت بود چرا ناراحت شدی حالا دو ساعت دیر اومدم مگه چی شده حالا گیر دادی منم زدم ببخشید در همین حد 

فقط گفت تقصیر خودت بود چرا ناراحت شدی حالا دو ساعت دیر اومدم مگه چی شده حالا گیر دادی منم زدم ببخشید ...

خوبه باز زبون عذرخواهی داره

ولی زیاد بهش نچسب مردها ظرفیتهاشون متفاوته

بهشون گیربدی حتی از سر دلسوزی قاطی میکنن

امیدوارم دیگه نزنه 😔

خوبه باز زبون عذرخواهی داره ولی زیاد بهش نچسب مردها ظرفیتهاشون متفاوته بهشون گیربدی حتی از سر دلسو ...

دیشب دوباره دیر اومد مشروب خورده بود باز دعوامون شد امروز رفتم مغازه گفتم فیلم دوربین ها بیار عقب ببینم دیشب کی اینجا بوده رفت سر دوربین ها یک صفحه باز کرد هیچی نبود گفت پاک شده فقط 10 روز نگه می داره حتما 10 روز شده پاک شده 

دیشب دوباره دیر اومد مشروب خورده بود باز دعوامون شد امروز رفتم مغازه گفتم فیلم دوربین ها بیار عقب بب ...

تو تاپیک قبلیا گفتی سابقه خیانت داره در چه حد و چطوری فهمیدی؟

دیشب دوباره دیر اومد مشروب خورده بود باز دعوامون شد امروز رفتم مغازه گفتم فیلم دوربین ها بیار عقب بب ...

پیچونده خواهر

ولش کن اونجا نشد یه خراب شده دیگه بساط میکنن

تو تاپیک قبلیا گفتی سابقه خیانت داره در چه حد و چطوری فهمیدی؟

چهار سال پیش گوشی گذاشتم رو ضبط صدا دو ساعت رفتم خارج شهر برگشتم خانم آورده بود خونه حتی صدای رابطه هم شنیدم