2777
2789
چهار سال پیش گوشی گذاشتم رو ضبط صدا دو ساعت رفتم خارج شهر برگشتم خانم آورده بود خونه حتی صدای رابطه ...

بهش گفتی؟ توهم مثل منی 

منم تو زندگی قبلی یهویی اومدم خونه در حال رابطه دیدمشون

خیلی شوک بدی بود

البته من جداشدم و شکرخدازندگی الانم بهتره

اووه خیلی پیش اومده در حد چاقو برداشتن،ولی الان خوب شده نمیدونم دلیل اون کاراش چی بود من حتی خون از دماغم میومد میدید ها ولی ادامه میداد

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده ایی نداری که پشتت باشن؟

من تا شوهرم بخواد کتک بزنه تو دعوا ها ورزشکار بودم هیکلم هم گندس دستشو میگیرم میگم گه میخوری میخوای دست روی من بلد کنی

خواهر گلم...امیدوارم خوب بخوابی.  مامان هنوز اتاقت رو جمع نکرده. تو هیچوقت از یاد ما نمیری.
ولی من کلا حالم الان خیلی بده نمی تونم مثل هر بار که می زد حالم خوب کنم برگردم به قبل 

مشکل همینه از اول نباید حال خودتو خوب میکردی و میشدی آدم سابق . با خوب کردن حالت بهش یاد دادی میتونه  دوباره کتکت بزنه و انتظار داشته باشه دوباره آدم سابق بشی و ببخشیش

عزیزم خب نکن . برای چی کاری میکنی که همسرتون از اون کار بیزاره آخه کار شمام درست نیست بقرآن . من همس ...

حالا چرا خط چشم ممنوعه😂

هر چی بگید توجیهی برای زدن نمیشه مردی بی عقل تر‌و احمق تر و بی غیرت تر از اونی ک زنشو میزنع نیست به هر دلیلی دنبال پوشیدن کار زشت نباشیم زنشه کیسه بوکسش نیست 

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
عزیرم همینه از اینکه تا این حد تحقیر می شم و حرفهایی که وقتی می زنم می گه دیوووونم می کنه انگار قلبم ...

منم هر وقت چشام میبندم کتک زدنای فوش زدنای شوهرم مثل یک فیلم از جلوم رد میشه😭😭

عزیزم خب نکن . برای چی کاری میکنی که همسرتون از اون کار بیزاره آخه کار شمام درست نیست بقرآن . من همس ...

همه مثل شما تو سری خور نیستن که اختیار هیچیشونو خودشون نداشته باشه و بقیه براشون تصمیم بگیرن شوهر شما هم خودش مشکل داره حتما با چشم دخترای مردم تحریک میشه

همه مثل شما تو سری خور نیستن که اختیار هیچیشونو خودشون نداشته باشه و بقیه براشون تصمیم بگیرن شوهر شم ...

ادبیاتتون اصلا قشنگ نیست .‌ همسر آدم ( بقیه ) نیست همسر آدم همه چیز آدمه چه مرد و چه زن . وقتی دو نفر با هم پیمان زناشویی میبندن باید متعهد باشن و از مسائلی که باعث دلخوری همدیگه میشه پرهیز کنن تا زندگیشون پایدار بمونه ، شما از کجا میدونی که من تو سری خورم که همچین کلمه زشتی رو بکار بردی ؟ اگه همسر من از خط چشم بدش اومده و من گفتم‌ چشم ، خیلی جاها چیزهایی بوده که من بدم اومده و ممنوع کردم و ایشون گفته چشم گلم ، وقتی خانوم میبینن که همسرشون از ژل لب یا حالا هر چیز اظهار ناراحتی دارن انجام ندن تا کانون خانواده گرم بمونه . 

ادبیاتتون اصلا قشنگ نیست .‌ همسر آدم ( بقیه ) نیست همسر آدم همه چیز آدمه چه مرد و چه زن . وقتی دو نف ...

بحث با امثال شماها بیفایده است همچنان روی حرفم هستم تو سری خور هم بهترین واژه بود که براتون پیدا کردم