2777
2789

دوستای عزیزم جدیدن خیلی موج منفی راه افتاده دلم میخواد کسانی که مثل من دلشون میخواد یه چله بزاریم دعایی چیزی بخونیم انرژی مثبت بفرستیم برای اینکه حال دلمون خوب باشه و بتونیم با دعا کردن انرژی مثبت به سمت خودمون و کره ی زمین جذب کنیم

خودمونو دست کم نگیریم ما تکه ای از وجود خدا هستیم میتونیم با دعا کردن و جذب انرژی مثبت باعث بشیم بجای اتفاقای بد ، اتفاقات خوب برای خودمون و همه ی هم وطنانمون جاری کنیم

لطفا اگه موافق هستین یه گروه بزنیم تلگرام چله بزاریم

یادتون نره نتیجه ی کارهای مثبتمون اول تو زندگی خودمون اثر میزاره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار خدا میخواد هممونو ی جا ب خاک بده

اینجور نیست عزیزم ما میتونیم با دعا کردن باعث اتفاقای خیر بشیم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
چله دعای عهد یا فرج خیلی خوبه دعا کنیم امام زمان بیاد همه مشکلا رفع میشه

شما گروهی چیزی نداری منم عضو کنی🙏

آتشفشان در ژاپن امروز بخاطر زلزله ۴ ریزتری فعال شده و فوران کرده

متاسفانه😢

دیدی گفتمممممم برا اونا هم ما بخونیم جواب میده؟؟😐😐😐😐

هیچ فرقی نداره گلم هممون انسانیم چه اینور دنیا چه اونور دنیا اگه برا همدیگه ارزوی سلامتی کنیم اول جذب زندگی خودمون میشه

نه من ندارم نمیشه یه تاپیک بزنی بعد تاپیک و سیو کنیم تا چهل روز دعا کنیم کاربرای مذهبیو تگ کنیم

بله عزیزم حاضرم همچین تاپیکی بزنم منتها من کسیو نمیشناسم تگ کنم اگه میشه من تاپیک بزنم بهتون خبر بدم کمکم کنید که به بقیه اطلاع بدیم