2777
2789
عنوان

گل مژه‌ام دوماهه نرفته

704 بازدید | 26 پست

دو ماه پیش چشمم گل مژه زد. هرکاری کردم نرفت. هنوز یه برجستگی پشت پلکم مونده. دکتر هم رفتم گفت کمپرس گرم بذارم و پماد تتراسایکلین داد. نمی‌دونم باید چیکار کنم‌. از جراحی هم خیلی میترسم. کسی تجربه گل مژه طولانی داره که خوب شده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۷ سال پیش گل مژه زدم بعدش رو پلکم قرمز شده بود و میخارید همش رفتم دکتر گفت گل مژس بهم گفت تو چشمت اصلا مداد نکش من اون سالا عادت داشتم تو چشمم مداد می‌کشیدم گفت روی پلکت بکش از این به بعد .. خلاصه اینکه دوتا قطره بهم داد و خوب شدم اما هر وقت به پشت پلکم دست میزدم یه چیزی رو توش حس میکردم ولی به مرور خودش رفت دیگ الان چیزی نیست تو پلکم 

من جراحی کردم نگران نباش ترس نداره 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
عملش هم اصلا سخت نبود،بیهوش میکنن،وقتی بهوش میای ی مقدار سوزش داره

بیهوشی نداره بی حسی موصعی چشمی هست با قطره سوزش نداره تا دو هفته متورم هست بعد از جراحی 5 ساعت بعد میشه چشم رو شست 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
بعدش اوکی شد؟ مشکلی نداشتید بعد عمل؟ جاش نموند؟

در ظاهر نگاه میکردم حس میکردم کامل تخلیه نکرده،چون بزرگ شده بود ی جورایی جا باز کرده بود،ولی بعد از یکی دو هفته ب حالت عادی برگشت

از اون موقع تا حالا هم الحمدالله مشکلی نبوده

خیلی طول کشید رفع بشه اون برآمدگی ؟

برآمدگیش به چشم معلوم نبود دست که میزدم تو پلکم حسش میکردم .. بعد یه مدت یادم رفت و دیگ بهش فکر نکردم بهش دست نزدم بعد خودش رفع شد .. اگه طوریه ک به چشم مشخص نیست و اذیتت نمیکنه بزار رفع بشه خودش تو فکرش نرو 

استارتر چشم شما دیگه شالازیون هست چون گل مژه نهایت تا دو هفته رفع میشه حتی اگه دارو درمانی هم نداشته باشی من خودم داشتم جراحی کردم 

سلام دوست عزیز اونی که میمونه گل مژه نیست شالازیونه .

من تو این زمینه خیلی تجربه دارم به فاصله ۱۵ سال دوبار عمل کردم هربار ۵ تا اصلا سخت نیست عملش بیهوشی نداره بی حسیه .از داخل عمل میشه روی پلک نیست که جاش بمونه ولی کمپرس گرم و ماساژ خیلی آروم رو ادامه بده شاید بره شامپوی چشم هم خوبه روزی دوبار بشور