من احساس میکنم داره هی میزارتم تو ازمایش همشم خراب میکنم چون دیگه خسته شدم واقعا حس میکنم یه چن وقتیه دیگه تحویلم نمیگیره چون هر چی بهم فرصت دادو خراب کردم هرکیم جای من بود خراب میکرد هرچی میخوام با خانواده خوب رفتار کنم خودشون انقدر اذیت میکنن و دلمو میشکنن که نمیزارن:/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اره هرچقدر التماسش میکنم که دیگه ازدواج مو جور کنه که ایتقدر زخم زبون و سرکوفت نشنوم اصلا صدامو نمیشنوه خیلی خسته ام خیلی حتی همین الان به خودکشی فکر میکنم خسته ام از این همه زخم زبون به خدا قیافه و هیکلم ام هم خیلی خوبه دختر بدی هم نیستم ولی نمیدونم چرا جور نمیشه خاستگار ندارم اصلا😔😔😔😔
میدونی وقتی ما گناه میکنیم خدا از ما دورمیشه،چون با انجام گناه،شیطان میاد،وجایکه شیطان باشه خدانیست،مثلا نمیشه از یه چشمه هم آب شور وشیرین بیاد،خدا قدوسه، هیچوقت با بدی قاطی نمیشه،بهت میگم توبه کن از ته دل،گناه اصن نکن،انوقت میبینی خدا هیچوقت ولت نمیکنه
نه فکر نمیکنم خدا ولم کرده. فکر میکنم ک هراتفاقی میفته نتیجه کارها و تصمیمات خودمه. و اینکه زندگی یعنی سختی کشیدن در کنارش خوشی های کوچیک بوجود آوردن. فقط باهاش حرف میزنم که آروم بشم.