2777
2789
عنوان

پسری که میگه بهم ....نگو فازش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی خیلی بچه اید. 

داداش به همکلاسی؟😑😑😑😑خودت مشخصه گرایش داری

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

فک نکنم منظوری داشته باشه ، بعضیا از این داداش آبجیای الکی گفتن خوششون نمیاد ، چون ممکنه بعداً تبدیل به عشقم و عزیزم و اینا بشه....

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
چقد خوشگلن چجوری مینویسی

★𓆩😍𓆪★

سه تا روش داره 

یا همین متن رنگی منو کپی کنین بعد پیست 

یا گوشی رو افقی بگیرین قسمت نوشتن یه قطره میاد اونو انتخاب کنید رنگ های مختلفو میتونین استفاده کنین 

یا سه نقطه بالای همین نی نی سایت رو بزنین بعد قسمت سایت مخصوص رایانه صفحه کوچیک میشه قطره میاد

امیدوارم به کارتون بیاد زیبا❤

کلمه داداش یا برادر وقتی به مرد میگی وقتی اتفاقی نیوفتاده احساس عیب و ایراد داشتن و ضعیف بودن میده و هر مردی بدش میاد.بجاش میتونستی بگی ممنون آقا یا چیزای دیگ.

تو هیچ اتفاقی نیوفتاده اومدی بین همه به طرف میگی داداش همه فک میکنن اون اومده سمتت یا حرکتی زده براش حد و مرز گذاشتی ک میگی داداش و براش بد میشه شخصیتش