2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم یه هفته هست سرفه میکنه، به نظرم مایعات زیاد بریم بخورن ، بخور روشن کنیم ودر کل دوره داره که خود به خود تموم میشه، دختر من هیچ علامت جز سرفه نداره البته کمی آبریزش هم داره

سلام عزیزم من پسرم سرفه‌های  وحشتناک داش اصن قطع نمیشد بهترین خشک و دارو رو بهش مرتب میدادم بازم هیچی بعد رفتم عطاری یه گیاه به اسم تاج خروس داد واقعا عالی بود تا دو روز بعدش ک کلا خداروشکر قطع شد 

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

آویشن و عسل.

یک ق چایخوری نشاسته رو تو یه قاشق آب سرد حل کن بعد با یک لیوان آب بذار،جوش که اومد و ولرم شد بخوره.

چهارتخم.

شربت آیورا.

با این روش سرفه شدید بچه هام دوروزه خوب شد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

تاج خروس .شربت ایورامی یا پدیکاف .شیر گرم با اویشن .دونه ی به بارهنگ ۴ تخم و نشاسته و شکر تیغال هم خوبه

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

سلام عزیزم اگه سنش پایین ۱۰ ساله بهش شربت پلارژین اطفال بده اگه بالا است که بهش پلارژین بزرگسال بده واقعا عالی در کنارش برگ زیتون بگیر ۱۰تادونه دم کن وهر ۸ساعت یک استکان بهش بده واقعا معجزه میکنه پسر من اصلا خوب نمیشد با اینها خوب شد یه دکتر خیلی خوب اینهارو گفته فقط مواظب باش بیشتر از ۱۰تا دونه نباشه چون قندخون وفشار ومیاره پایین برگش هم باید به رنگ سبز باشه نه مایل به زرد.

ببین عزیزم من یادم رفت بهت بگم ده تادونه برگ برای یک قوری سه نفره است واگه پسرتون زیر ۷ساله نصف استکان یعنی هر چقدر سنش کمتر باشه باید برگ زیتون هم کم بدین ان شاءاله حالش زود زود خوب میشه.