2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هم باشه مال ده پونزده سال پیشه 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

من خودم ملاکم برای ازدواج خونه داشتن طرف بود

چون حوصله مستاجری نداشتم

یک عمر خونه پدر مستاجر بودم همش عذاب کشیدیم

الان خونه ام کوچیکه

هفتاد متره

ولی خدارو شکر راحتم

ان شالله همه مستاجرا صاحب خونه بشن

منتظر معجزه باشیم که هیچوقت اتفاق نمی افته .

ما سال ۹۸ ، ۶۰ میلیون وام ازدواج گرفتیم . ۴۰ میلیونم همسرم پس انداز داشت . من بهش پیشنهاد دادم ازت هیچی نمیخوام نه عروسی نه طلا . فقط خونه بخریم .

پولمون کم بود . ولی گشتیم و گشتیم . یکماه یکسره تو املاکی ها بودیم .تا یه خونه ۵۰ متری خریدیم ۱۲۰ میلیون . ۱۰۰ میلیون نقدی دادیم ، ۲۰ میلیونم چک ۳ماهه ، که یه وام دیگه همسرم گرفت عیدی هم واریز شد ، اون ۲۰ تومنم پرداخت کردیم .

بعداز حدود ۳سال عروسیمونم برگزار کردیم . ولی طلا واقعا هیچی نخریدم .

الآن هرچند خونم کوچیکه . ولی همیشه خداروشکر میکنم .

راستی حتی یه هزار تومنی هم ساپورت مالی نداشتیم .

الان دیگه معجزه ای وجود نداره فقط و فقط پول همین .شوهر پولدار و خونه دار داشته باشی عالیه وگرنه باید ی عمر اونم تو این وضعیت مستاجر باشی

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
عزیزم امضات که برخلاف حرفته اگه خدا بخواد تو بدترین شرایط هم زمینشو فراهم میکنه 

عزیزم مرسی مثل تلنگر بود واسم 

حرف حساب جواب نداره بله دقیقا 

منتها آدمی زاد یادش می‌ره😓

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.