2777
2789
عنوان

بیاید کمکم خواهشننننن

72 بازدید | 5 پست

یه دختر ۹ ماهه دارم .الان فهمیدم ۶ هفته و ۱ روز باردارم .۲ بار فقط رابطه داشتم تنبلی تخمدانم داشتم سر هر ۲ تا رابطم اورژانسی خوردم .ال دی هم کل ماه میخوردم .فهمیدم حاملم ب طور ناباورانه موندممم.شرایط زندگیم خوب نیست اصلا .شوهرم افسردگی حاد داره دارو میخوره نمیتونه سرکار بره .خانوادش و خانوادم خرجمون و میدن .بچه اولمم ک داشتم شوهرم اینجوری نبود نگید چرا پس اولیو اوردی.خلاصه کنم ک الان موندم چیکار کنم میخوام سقطش کنم اما میگن نکن بلایی سر بچه اولت میاد .اگرم بچه دوم بیارم پر میشه از عقده و تنش .دخترمم کوچیکه از محبتم محروم میشه دیگ نمیتونم درست بهش برسم و کلی کمبود دارن .هی میگن خدا روزی رسونه بخدا تو این ۹ ماه ک دخترم بدنیا اومد یهو شوهرم اینجور شده دیگران خرجمون و میدن.تروخدا راهنمایی کنید

پناه مامان  دخترم 🫀❤💋😍مرسی ک  بدنیا اومدی زندگیمو قشنگ کردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیتونی خودت کار کنی؟کار در منزل انجام بدی

ن نمیتونم میتونستم حتما انجام میدادم .دخترم خیلی گریه میکنه همش دهنش بازه یکسره چهاردسته پا میره .تایمی گ میخوابه ب خونه و شام ووناهار میرسم

پناه مامان  دخترم 🫀❤💋😍مرسی ک  بدنیا اومدی زندگیمو قشنگ کردی

گلممممم شما  میخواهید ما  شما را به سقط جنین  کردن شما رغبت  بدهیم 

گلممم از ۱۰۰نفری که  اقدام به س۳ط جنین  کردن خوش بینانه ترین  حالت ش ۷۰ درصد  شون نتوانستن و بچه  سقط  نشده 

من نمی دونم از چع راه  ۸لی میخواهی استفاده کنی 

ولی هر راه حلی  غیر  پزشکی که منجر به کوتاژ نشه صد درصد مطمین  نیست 

و بعدش این  شمایی که همش می ترسی و می لرزی که حالی که سقط نشد  خدایی نکرده اسیب  جسمی بهش نرسه 

پس  اول  روشی که منجر به  عمل میشه را ببین کسی برات انجام  میده