2777
2789

همه راهکار میدن طرف بابات باش  خانواده ات مهمتره اما اگه عروس و مادر شوهر به مشکل بخورن شوهره باید طرف زنش بگیره نه مادرش و اگه طرف مادرش گرفت حتی بحق انواع برچسبها بهش میچسبونید 

بچه ها هممون در اینده مادر شوهریم دلتون میاد پسرتون زن گرفت  بره پشت سرشم نگاه نکنه  یا بخاطر زنی که دو روزه وارد زندگیش شده بهتون بی احترامی کنه؟ 

چرا توی این سایت همدیگه رو تشویق نکنیم که مادر شوهر رو مث مادرمون ببینیم بهر حال ادمها پیر میشن کم حوصله میشن ی چیزی گفت از پونصد جهت تفسیر نکنید که از زن بدبخت ی غول بی شاخ و دم بسازید کلا زندگی زناشویی میدون جنگ با همسر و اطرافیان نیست صاحب ی خانواده جدید میشید که اگه بهشون احترام بگذارید صدر صد حاصلی جز احترام و عشق و محبت بهمراه نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اگه مادرشوهر فتنه شدم و کاری کردم آسایش بچم بهم بخوره بله مستحقم پسرم قیدمو بزنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عزیزم حرفات کاملا بجا و منطقی‌ ولی باید یه خرده عمیق ترنگاه کنیم متاسفانه بعضی وقتا لطف مداوم کم کم میشه حق مسلم . براتون مثال میزنم :

من خودم عروس یه خونواده شدم شروع کردم مهمونی دادن و جشنهای تولدشون رفتن و کادو دادن و احترام گذاشتن ...پول داروهای مادرشوهرمو تا الان که ۶ ساله عروسی کردم ما میدیم تااینکه...

یه مقدارپول جمع کردیم یه خونه معمولی همسرم دوراز چشم من خرید و زده بود به نام مادر۷۰ سالش. درصورتیکه نصف پول برامن بود. یه ماشین ساینا خریدیم همسرم زده بود به نام مادرش. پارسال بچم به دنیا اومد یکیشون بیمارستان نیومد. گذاستن فرداش اومدن خونه نیم ساعت نشستن رفتن. شما جای من باشید چیکارمیکنید؟؟

سلام 

همیشه اینطور که میگی نیس. نمیشه در همه موارد اینا رو گفت

برادر شوهرم بهم تهمت زد. خیلی سخت و گرون واسم تموم شد. خواهر بزرگش زنگ زد گف شوهرت خونه نیس با اینکه بود من گفتم نه گوشی رو گذاشتم رو پخش. خییییلی راحت گف میدونم حق با توئه اماااااا تو بچه مردمی و برادرم برام عزیزتره پس من مجبورم همه جا هر کی پرسید بگم حق با برادرمه. همون خواهرش زنگ زد به شوهرم گف بچه 6 ماهه که شیرخواره از زنت بگیر تا مجبور بشه حرفی که برادرت میزنه رو بگه درسته 

6 ماهه حامله بودم زن همون برادرش منو چنان ترسوند که کارم به بیمارستان رسید، مادرشوهرم اومد گف نه اون شوخه خاسته باهات شوخی کنه 

نمیدونم شایدم من آدم درستی نیستم اما واقعا نمیتونم مثه خانواده خودم ببینمشون 

عزیزم اگه روابط درست و بجا باشه مادر جای خود خواهر جای خود همسر جای خود چرا بچه ناراضی باشه مطمعن با ...

منو از مادرم جدا کردن مادرم خیلی اذیتم کرد توهین تحقیر منو درک نکرد که راه نداره باید زندگی رو حفظ کنم الانم در ارامش نیستم من این کار رو نمیکنم

ببین مگه میشه عروس بی دلیل بیاد بی احترامی کنه؟ 

متاسفانه مادرشوهر و خواهرشوهر به خودشون این اجازه رو میدن که هر حرفی و تیکه و متلکی بگن هر دخالت ریز و درشتی کنن بعد میگن فلانی بهمون بی احترامی کرد 

هر کی به من میگه عروسمون بی احترامی کرد من میگم از اولش تعریف کن نه از وسط. اول بگو چیکار کردی چی گفتی تا بعد 

متاسفانه فکر میکنن چون پسر یا داداششون یه خانومی رو گرفته و خرج اون خانومو میده پس هفت نسل حق دارن به اون خانوم توهین کنن واون عروس نوکر بی جیره و مواجب کل فامیل ایناس

عزیزم حرفات کاملا بجا و منطقی‌ ولی باید یه خرده عمیق ترنگاه کنیم متاسفانه بعضی وقتا لطف مداوم کم کم ...

و منی که الان یه بچم دوسالش شده و یکی هم 15 روزه 

هنوز برادرشوهرم که دیوار به دیوار ماس نیومده دیدن بچه هام. 

به مادرشوهرمم که گفتم گف نه ما از این رسما نداریم. 🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم حرفات کاملا بجا و منطقی‌ ولی باید یه خرده عمیق ترنگاه کنیم متاسفانه بعضی وقتا لطف مداوم کم کم ...

شوهر منم همه چی شو میزد به نام پدرش یا مادرش 

محل کار شوهرم و خود شوهرم خریده ما عقد بودیم زد به نام باباش الان اونم پس نمیده معلوم نیست کی سرشو بذاره زمین ورثه ی پدرشوهرم از جمله زن جوانش( زن دوم پدرشوهرم) شوهرمو از محل کار شوهرم بندازن بیرون 

سلام  همیشه اینطور که میگی نیس. نمیشه در همه موارد اینا رو گفت برادر شوهرم بهم تهمت زد. خیلی ...

عزیزم چقد سرنوشتت شبیه منه. دقیقا منم برادر شوهرم و خواهرشوهرم همچین تهمتی زدن بعدش گفتن اشتباه کردیم ولی چه فایده

بچم۴۰ روز بود به دنیا اومده بود دزدیدنش باشوهرم گفتن باید پول و طلاهایی که تومجردی کارکردی و خریدی بیاری تا اجازه بدیم بچتو ببینی. خلاصه یهفته دوری بچم منو۱۰ سال پیرکرد. شبا تاصبح کنار گهواره خالیش ضجه میزدم. تمام همسایه ها دلشون برام کباب بود. بنظرتون این خونواده که بایه مادر و بچه شیرخوارش همچین کاری میکنن روی خوشبختی میبینن؟؟

ببین مگه میشه عروس بی دلیل بیاد بی احترامی کنه؟  متاسفانه مادرشوهر و خواهرشوهر به خودشون این ا ...

والله خانمهایی که میان اینجا درد دل هیچ کدوم حق دار نیستن یکی میگه چرا جلو روم ازم تعریف نکرده پشت سر کرده یکی میگه چرا بچم رو دوست داره  یکی میگه چرا مادر شوهرم مریض شده به شوهر من زنگ زده ببرتش دکتر ووووو واقعا عروسها بد شدن