2777
2789
عنوان

برای مش موی بلند چقدر دکلره لازمه؟

1607 بازدید | 19 پست

سلام دوستان، من موهامو رنگ کردم ترکیبی بلوند دودی و بلند خاکستری و ارغوانی. بدون دکلره قهوه ای شده .چون خیلی فرق نکردم گفتم روش مش کنم. کلاهی سوزنی.موهام ۱۰ سانت بالاتر از کمرمه. تقریبا برای مش چقدر پودر دکلره میخواد؟چند پیمانه؟

من با یکی دو تا آرایشگر مشورت کردم هزینه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ گفتن. به چند تا آموزشگاه مراقبت زیبایی هم تماس گرفتم ، اونها دستمزد خدمات رو نمیگیرن فقط هزینه مواد رو میگیرن صحبت از ۹۰۰ و یک تومن بود. حتی گفتم اگه دکلره شو خودم بخرم بیارم یکیشون گفت سه تا بسته ۵۰۰ گرمی دکلره لازمه!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیا واقعا راست میگن سه تا بسته ۵۰۰ گرمی؟؟؟ آخه چند وقت پیش میخواستم سامبره کنم یکی از همین آموزشگاهها گفت ۱۲ تا پیمانه لازمه. رفتم برای این که از لوازم آرایشی فروشی قیمتا رو سوال کنم فروشنده پرسید برای چند نفر میخواین؟ گفتم خودم ، موهام بلنده تعجب کرد. گفت ۱۲ تا خیلی زیاده...

آیا واقعا آموزشگاهیا راست میگن؟