من هفته 34و استرس زیادی دارم واسه بیمارستان شما پیش کدوم دکتر و کدوم بیمارستان زایمان کردید راضی بودید من دکترم بیمارستان رضوی و مادر میشینه الان که برای نامه اقدام کردم میگن غیر هزینه بیمارستان باید 6میلیون جدا بدی برای دستمزد دکتر خیلی زیاد میشه
من دکتر کبریایی توی بیمارستان مهر تیر ماه زایمان کردم شد ١٠ونیم
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
نمیدونم از وقتی فهمیدم تو همین مشهد توبیمارستان بچه عوض شده وحشت کروم البته حامله نیستم
نگو این حرفا رو ....استرس خودش کم داره اینجوریم میگی بهش
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
من خودم شریعتی طبیعی زایمان کردم رایگان بود، فقط پول ماما همراه دادم،نه خوب بود نه بد. دوستم زایشگاه ام البنین زایمان کرده سز اختیاری، 800تومن. خیلی هم راضی بود، البته من خودم تعریف خوبی از زایشگاهش نشنیدم، بستگی به توقع هرکسی داره بنظرم. دوستم که میگفت تازگیا خوب شده بیمارستانش مثل قدیم نیست دیگه.