2777
2789
عنوان

خانم های باردار مشهدی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 24 پست
ایم دکترا چی بود دکتر داشتی یا نه همینجوری رفتی

فرزانه سبحانی بود دکترم .  مامای همراهمم  ارجمند .   واقعا  خوبنو خدمات رسانیشون عالیه .   گلم .   رضویو  ولی زیاد مطمئن نیستم . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دکترت کیه؟ نباید پول جدا بگیره! بنظرم دکترت پولکیه.عوضش کن

اره پولکی بود و گرمه به دکتر فریبا حقی زنگ زدم گفت فقط هزینه بیمارستان که سینا طبیعی 12500..موسی بن جعفر 10500

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ندارم ولی احساس میکنم این دکتر هزینه جدا میگیره و گرنه من از بقیه شنیدم که بیمارستان خصوصی عمل ...

درکل اگر بخای دکتر خودت بالاسرت باشه هزینه جداباید بدی دکترت ...هنه جا همینجوره ولی اگ مخای پول بدی دکترت زمانی دردت گرفت رفتی شیفت هردکتری باشه خودش سزارینت میکنه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
من خودم شریعتی طبیعی زایمان کردم رایگان بود، فقط پول ماما همراه دادم،نه خوب بود نه بد. دوستم زایشگاه ...

ماما همراه از بیمارستان گرفتی یا نه منم شنیدم بیمارستان شریعتی خوبه نسبت به اینکه هزینه ندارن 

ماما همراه از بیمارستان گرفتی یا نه منم شنیدم بیمارستان شریعتی خوبه نسبت به اینکه هزینه ندارن 

اره ازبیمارستان. اتاق های زایمانش خدایی خوب بود، تروتمیز وخلوت. اما توبخش کمی شلوغ بود، اتاقاش 6تخته بود.که واسه من مهم نبود. بخوام در کل بگم خودم راضی بودم. امامادر شوهرم بنده خدا اذیت شد. واسه همراه صندلی نداشتن. 

اره پولکی بود و گرمه به دکتر فریبا حقی زنگ زدم گفت فقط هزینه بیمارستان که سینا طبیعی 12500..موسی بن ...

دکتر من فقط بنت الهدی میومد و موسی.

من از بنت الهدی اصلا راضی نبودم مامانم اونجا یه عمل انجام داد و من همراهش بودم پرسنل بی مسئولیتی داشت فقط به قر و فرشون میرسیدن و یکسره با هم پچ پچ میکردن و خاطره تعریف میکردن.واسه همین رفتم موسی

انصافا خوب بود.

تو زایشگاه فقط ۲نفر بودیم.اتاق خصوصی گرفتم می ارزید به صدتا بیمارستان بنت الهدی!

تو بیمارستان بنت اتاق خصوصی نداشتن تو یک اتاق ۱۵متری ۳تا مریض و ۳تا همراه خوابونده بودن خیلی بد بود