2777
2789
بوشهر جون بندر عسلویه نخل تقی

اها . من چرا تا الان نمی‌دونستم .

یه جای دیگه بود میگفتن سند ازدواج ببری بگی برای جهاز میبرم چیزی نمیگن

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخل تقی وسایل منزل همه چیز پارچه لوازم برقی خیلی قیمتش مناسبه،مستقیم از دبی میارن با لنج استان ب ...

مرسی عزیزم فدات 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
اها. پس یه سر باید برم خخخخ .نمی‌دونستم وگرنه تلویزیون نمیگرفتم اینجا 😂😁

عزیزم حتما برو بهت پیشنهاد میکنم حتما بری جای تمیز تو این همه بندر که رفتیم فقط نخل تقی از همه چی تموم هست 

نخل تقی وسایل منزل همه چیز پارچه لوازم برقی خیلی قیمتش مناسبه،مستقیم از دبی میارن با لنج استان ب ...

ببخشید وسایل برای آرایشگاه هم دارن؟؟

عزیزم حتما برو بهت پیشنهاد میکنم حتما بری جای تمیز تو این همه بندر که رفتیم فقط نخل تقی از همه چی تم ...

فدات پس میرم مرخصی بعدی شوهرم 😂

عزیزم خوش اومدین اینم شماره همسرم اقای موسوی ۰۹۱۵۹۱۱۶۱۴۹ 

عزیزم اجرتون با خود اقا 

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌