2777
2789
بخاطر جلوگیریت فک نمیکنی باشع ؟ چون ک چند سالع اقدام نکردی و جلوگیری کردی هم تخمدان و اسپرم ضعیف میش ...

واقعامن ۵ساله جلوگیری داشتم الان چند ماهه اقدام کردم ولی بعدش پری شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خوب نشدم میرم چون خوشم نمیاد معاینه فعلا نرفتم چون علائم جز ترشح نداشتم فلن دارم کارایی ک اون خان ...

خوب منم ترشح بود بعضی وقتی پنیری بود از داخل پنیریه روی لباس اینا ترشح حس می‌کنی  

دکتر بری خعلی ب نفعته حداقل میفهمی ک عفونت داری یان شاید فقط عفونت باشه شاید عفونت قارچی نباشه 

شاید عفونت انگلی یا باکتریایی 

دکتر بهتر تشخیص میده

مم تو اقدامم کیست دارم

منم بخاطر درد باسنم حس میکنم اندیمنتزور باشه یا کیست داشته باشم 

سونو واژینال دکتر برام نوشت  تو اون هفته نوبتمه میرم 

بچه اولته 

چندسالته  

چند وقت اقدامی 

تو دکتر رفتی سونو دادی؟ چن ماهی میشه تقریبا اقدامی

۴ماه میشه پشت سرهم اقدامم اما قبلش هم گاهی اقدام کردم نشده بله دکتر رفتم سونو نوشته هفته آینده نوبت دارم 

پاپ اسمیر انجام دادم ۴۰روز دیگ جوابش میاد 

چندروز بعد از پری اقدام میکنی

۴ماه میشه پشت سرهم اقدامم اما قبلش هم گاهی اقدام کردم نشده بله دکتر رفتم سونو نوشته هفته آینده نوبت ...

اهان پس درخواس دوستی بده اونجا رفتی سونو اینا بیا بهم بگو بحرفیم. فرقی نداره هر وق شده اقدام میکنم تو چجوری اقدام میکنی؟ ینی چن روز بعد پری 

وای مرسی بابت راهنماییت گلم میگم من درد لگن هم دارم  ممکنه براعفونت باشه ب دکتر گفتم میگم براعض ...

حتما کارای ک گفتم رو بکنین بعلاوه این ترکیب👇

عسل و سیاهدانه 

سیاهدانه سالم باش اصلا نکوبین چون سمی میش

ترکیبش باید ۱ب۳باش مثلا ۱قاشق غ خوری سیاهدانه ۳قاشق غ خوری عسل 

صبح ناشتا و شب قبل خاب ی قاشق چایخوری میل کنین حداقل ۴۰ روز

سیاهدانه رو تاکیید میکنم اسیاب نکنین نکوبین سمی میش خاصیتش ازبین میره 

وقتی میل کردین خوب بجوین سیاهدانه رو سالم قورت ندین اولش تلخ ولی ب مرور عادت میکنین ب مزش

شکمتون رو با روغن سیاهدانه یا بادام تلخ ماساژ بدین شبا و پلاستیک ببندین تاصب 

...