2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن تاثیرداره لباس زیرنپوش توخونه خصوصا بادامن باش ژل شستشو زیاد استفاده نکن  میری سروی ...

وای مرسی بابت راهنماییت گلم میگم من درد لگن هم دارم  ممکنه براعفونت باشه ب دکتر گفتم میگم براعضلاته گرفته اما من ۶ماه فک کنم بیشتره تازه سمت راست لگنم ورمم کرده یکم 

میشه بدونم چن وقته؟  و اینکه فقط مشکلتون عفونته اخه این نوع عفونتو خیلیا میشه گف همه میگیرم

۶ماه میشه یعنی قبلشم داشتم با کرم واژینال خوب شدم اما اون موقع نمی‌دونستم عفونت قارچی چی هست 

ن اقدامم کردم برا بارداری نشده تا ک رفتم دکتر معاینه کرد فهمیدم عفونت قارچیه خدم فک میکردم چیزی نیس یعنی پیشه خدم گفتم ترشح آخه ترشح میگن ربطی ب عفونت نداره عادیه 

دعاکن برام قصد بارداری دارم ۵ساله عروسی کردم

۶ماه میشه یعنی قبلشم داشتم با کرم واژینال خوب شدم اما اون موقع نمی‌دونستم عفونت قارچی چی هست  ...

منم حس میکنم دارم عفونتو ولی فک نمیکردم انقد جدی باشع چون زود این عفونتو ادم میگیرع مطمنی از همینه فقط؟