2777
2789
عنوان

بچم باطری قلمیو نمیدونم چیکارکرده

232 بازدید | 20 پست

چندتا باتری قلمی بود که من نشمردم. به اسباب بازیش زدن باباباش.بعدشوهرم رفت سوپرمارکت.من تواشپزخونه بودم.پسرمو تازه از دستشویی اوردم شلوار پاش نبود. یه لحظه دیدم یه باتریو پرت کرد و هراسون منو نگاه میکرد و دستش رو مقعدش بود.اونیکی دستشم باطری. زدم تو صورتم ترسید پاشد اومد سمتم گریه کرد.بعدکه شوهرم بلافاصله رسید درو بازکرد و خوراکیاشو خورد.

من هرچقد پرسیدم باطری کجاست گفت نمیدونم.بعدم گفتم انداختی اونجا؟حتی نگاه کردم.بعده این هرچقد ازش پرسیدم میگفت توکو...

الان هردوشون خوابیدن این قضیه برا یکساعتونیم پیشه

شوهرم میگه تو حساس شدی اگه رفته بود تو بدنش گریه میکرد برایه شیاف خودشو میکشه. اما من خیلی نگرانم

۷تا باطری دیدم میگم نکنه بیشتر باشه. من هیچوقت این تعداد باطری بیرون نمیزارم مردا خیلی بیخیالن آورد بیرون و من تعداداز دستم دررفت.

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت چند سالشه می تونه درست توضیح بده ؟  فکر نکنم باطری به این راحتی بره اون قسمت چون باطری ضخیمه . ولی برای اینکه خیال خودت راحت بشه زنگ بزن ۱۱۵ راهنماییت می کنن

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷
چند سالشه

۳ سالو ۴ماه. در حدی هست که بتونه بفهمونه. 

دید من سوال زیاد میپرسم دیگه جوابمو نمیداد. بعدم گفتم تو دماغت کردی مفت اره اینجاس بیاببین. باباش براش چیپس و ماست موسیرخرید. دوتایی خوردن عین خیالشونم نبود. من م که فقط دارم حرص میخوردم اونم اصلن مطمئن نیستم فقط شک دارم اونم چون خیلی کنجکاوه. مخصوصن این چندوقت که تازه کشف کرده ... پشتشو

دس  گزاش رو باسنش تو جیق زدی ترسیده حالا یا فرستاده داخل یا نه ب احتمال جلوش کاری انجام دادین ی ...

چندماه پیش مریض شده بود شیاف میزاشتیم براش. احتمالن از همون یادگرفته.