2777
2789

چندروز پیش ی پسره رو دیدم توی فامیل خیلی خوشگله اومدم ب ناز و اروم از پله بیام‌پایین مث مانکنا تاب بدم ب خودم پام پیچ میخوره گیر میکنه اون یکی لنگم زرتییی با کله افتادم رو زمین چونم ساییده شده دیگه خجالت میکشم برم‌تو محله  ی هفته اس بیرون‌نزدم چیکار کنم 😂😂😂

ی باری هم یادمه  اون‌زمانی ک میرفتیم مدرسه بعد از طرف انتخابات شورای شهر اومده بودن بعد این مدیر تبلیغاتشون‌خیلی خوشگل بود خفننن هی نیگاش میکردم هی نیگاش میکردم گردنم‌کج شده بود عقب خودم‌میرفتم‌جلو شتلق خوردم ب ناظممون یعنییی مردم‌از خجالت دوستام هرهر ناظم هم عصبی خودش هم‌از این‌پیر ترشیده ها بود فک کنم‌نظر داشت روش 😂😂😂😂 حالا جالبش اینجاس تو خیابون وقتی  میخاستن برن وسایل رو میزاشتن تو ماشین  چندبار اشاره داد دست تکون داد ک وایستا ولی من ریده بودم‌پیشش فقط مث منگولا مقنعه کشیدم تا نوک دماغم و برووو ک رفتیم😂😂😂😂

هعی خدا 😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دبیرستانی بودم زمستون بود خیلی برف اومده بود صبا ک میرفتم مدرسه پسرا هم بودن و منتظر سرویس منم همینجور ی روز جلوشون با ک. و. ن رو برفا خوردم زمین🥲دیگ ادم سابق نشدم😂

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 

اومدم بگم من یه خونه تنگ و تاریکم

گفتم من یه پرنده تنگ و تاریکم

خودم هنگ کردم

ولی اون زد زیر خنده😂😂😂😂

ما اینجا غریبیم خواهرمو نبرید، بچه‌ها نخندینا،بابا به مامان چیزی نگو، بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره،به نام خداوند رنگین کمان، بچه‌ها کمک ناموسا کمک، می‌خوام برم دادسرا، سلام مهرشاد شهیدی هستم، ما همه با هم هستیم نترسید نترسید، دختر بلد نیس خط چشم بکشه....🖤

معلمم بود و جوون ...خودمم ۱۴ سالم بود ،خیلی شیک و مجلسی گفتم انسان بکرزایی داره (نوعی تولید مثل که فرد ماده به تنهایی بچه دار میشه 😶)هر چی میگفت نه ،من اصرار داشتم درست میگم و دلیلمم قشنگ گفتم که مثل فیلما زن و شوهر جدا میشن از هم یه مدت بعد شوهره برمیگرده میبینه زنش بچه دار شده 🥴خدایا کاش اون لحظه زمین باز میشد و من اینو نمیگفتم 😕😑

من چندسال پیش موقع انتخابات شورای شهرمون به مسئول تبلیغات یکی از کاندیداها گفتم شناسنامه مو چند میخرید؟گفت فلان قد.منم گفتم خیلی پول کم میدید،میرم به آقای فلانی میدم که پول بیشتر میده🤦اون عوضیم گفت دادی بیا به منم بده😂😂

همه جای ایران سرای غم است...

ب پسر عموم اومدم بگم کیوی میخوری چون داشتم خودم میخوردم گفتم کی*ر*ی میخوری؟ انق خجالت کشیدممم

یبارم ب پسر داییم گفتم برو بستنی بخر گف چ‌بستنی اومدم بگم کیم گفتم ک*ی.....   واییی اب شدممم اصلااااا😐😐😐

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬