2777
2789
عنوان

بازی مافیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 59 پست
میبرتم کافه ،به همه معرفی میکنه،نمیگه همسرمه ها،میگه عشقمه،خیلی دست و دلبازه،ولیییی سیرمونی نداره از ...

البته الان که فکر میکنم یه جاهایی آدم کم میاره 

بخصوص وقتی آدم بچه دار بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته الان که فکر میکنم یه جاهایی آدم کم میاره  بخصوص وقتی آدم بچه دار بشه

بچه دار شدن وقتی خوبه که شوهر آدم ۵۰ درصد مسولیت به گردن بگیره،اگه نگرفت اشتباه محضه براش بچه بیاری

تیکر به وقت سزارین
من که دیگه گردن گرفتم تنهایی بزرگ میکنم،دو تا دختر دارم تو شهر غریبم،شوهرمم عابربانکه فقط

الهی بگردم ، ان شالله که دخترای گلت همیشه سالم باشن و نتیجه ی زحماتت رو ببینی مادر نمونه 💞

برای منم دعا کن اگه ب صلاحم هست مامان شم 🥴😄

الهی بگردم ، ان شالله که دخترای گلت همیشه سالم باشن و نتیجه ی زحماتت رو ببینی مادر نمونه 💞 برای ...

مرسی عزیزدلم

ایشالا خدا یه بچه ی سالم خدا بهت میده میبینی مادر بودن و همسر بودن چقدر متفاوته،فقط مثل من نباش از اول مسولیت قبول نکن

تیکر به وقت سزارین
مرسی عزیزدلم ایشالا خدا یه بچه ی سالم خدا بهت میده میبینی مادر بودن و همسر بودن چقدر متفاوته،فقط مث ...

عزیییزمی ممنون از دعای قشنگت 😘

فعلا ک فقط ترس و استرس و خاطرات تلخ بارداری برام مونده 

شوهرم که ظاهرا تو بچه داری خوبه ، آخه دور بچه های خواهر و برادرش میگرده ، هیچکی حواسش به بچه ها نیس ، اون باهاشون بازی می‌کنه 🤦🤦🤦🤦🤦

عزیزم خدا کنه پست منو ببینین شما دخترتون با چی لوزش خوب شد ک عمل دیگه نخواست ؟؟ بم س سالشه گفتن عمل ...

سلام عزیزم،خود به خود خوب شد یعنی به اون حد عمل نرسید،با اینکه خودم حس میکردم حتما باید عمل شه چون تو خواب از دهنش کف هم میومد ولی دکتر بعد عکسبرداری گفت در حد عمل نیست خودش خوب میشه،بعد یه مدت هم واقعا علائمش از بین رفت

تیکر به وقت سزارین
سلام عزیزم،خود به خود خوب شد یعنی به اون حد عمل نرسید،با اینکه خودم حس میکردم حتما باید عمل شه چون ت ...

ممنون عزیزم ک جوتب دادی پسر من الان حدود ۳  سال و خورده ایه چند وقته خیلی مریص میشه و خر خر داره حتی تو روزم ی دکتر گفت عمل میترسمم ببرم سنش کمه از اونطرف میگن عمل ساده ایه عمل کن بره از اونور خودم میترسم بره زیر تیغ

کاربری دست دو نفر👧
ممنون عزیزم ک جوتب دادی پسر من الان حدود ۳  سال و خورده ایه چند وقته خیلی مریص میشه و خر خر دار ...

خواهش میکنم گلم،دو تا دکتر دیگه هم نشون بده ببین چی میگن،راستی عکسبرداری کرد و این حرفو زد؟

تیکر به وقت سزارین
اعتماد نیست فک کنم  حس بی تفاوتیه  من زیاد دارم تو زندگیم

عزیزم من کل تایپیک رو خوندم..الا زندگیت چطوره همسرت خوبع باهات اخلاقش بهتر شده

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)
من که دیگه گردن گرفتم تنهایی بزرگ میکنم،دو تا دختر دارم تو شهر غریبم،شوهرمم عابربانکه فقط

باز خوبه خرجی میده نده یا اذیت کنه میخوای چکار کنی

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:)