2777
2789
عنوان

بازی مافیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من میگه بیا بازی کن،کلا خیلی اهل معاشرت و دوستی ایناس،انگار دوس پسره به خدا تا شوهر

خوش ب حالت پس شوهر من دوست داره من سکوت کنم یه دختر ساده باشم ک فقط خونه تمیز کنم و غذا درس کنم و جای. نرم 

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله 
پس همونه عزیزم  نباید از کافه رفتنش تعجب کنی  ولی باهاش صحبت کن بگو لااقل یک شب بره&n ...

باهاش کافه میرم،برا قلیون میرم،والا باهاش نشستم مشروبم خوردم،ولی واقعا کم میارم،میگه تو منو محدود میکنی من اینجوری نمیتونم زندگی کنم😏

تیکر به وقت سزارین
شوهر من میگه بیا بازی کن،کلا خیلی اهل معاشرت و دوستی ایناس،انگار دوس پسره به خدا تا شوهر

از طرفی خوبه ها 

شوهر من اصلا اهل کافه اومدن نیس ، خیلی بده

هرزگاهی من کافه میرم اونم با دوستام جمع میشیم در حد رفع دلتنگی 

خوش ب حالت پس شوهر من دوست داره من سکوت کنم یه دختر ساده باشم ک فقط خونه تمیز کنم و غذا درس کنم و جا ...

شوهر من میگه با من کاری نداشته باش با منم کاری نداره

تیکر به وقت سزارین
باهاش کافه میرم،برا قلیون میرم،والا باهاش نشستم مشروبم خوردم،ولی واقعا کم میارم،میگه تو منو محدود می ...

پس از اونور بوم افتاده 

بگو خوش گذرونی جای خود ، پدری کردن جای خود 

همش که به خوش گذرونی باشه کی میخواد برای بچش پدری کنه و برای شما همسری

از طرفی خوبه ها  شوهر من اصلا اهل کافه اومدن نیس ، خیلی بده هرزگاهی من کافه میرم اونم با د ...

میبرتم کافه ،به همه معرفی میکنه،نمیگه همسرمه ها،میگه عشقمه،خیلی دست و دلبازه،ولیییی سیرمونی نداره از مجردبازیاش

تیکر به وقت سزارین
حسود هست،ولی اعتمادش زیادیه،بعضی وقتا میترسم از اینهمه اعتمادش

اعتماد نیست فک کنم 

حس بی تفاوتیه 

من زیاد دارم تو زندگیم

من یه مادر ۲۲ ساله هستم ک قیافه ۳۰ میخورم و درونی ۴۵ ساله