دوستان،شوهر من شدیدا علاقه پیدا کرده به بازی مافیا که خودشون گروه دارن مختلطم هست تو کافه بازی میکنن که اعضا تغییر هم میکنه هفته ای ۲ روز حدودا میره تا ساعت ۲ شب،شما باشین عادی برخورد میکنین؟حدود یک ساله که هیچی نگفتم کلا دوست ندارم محدودش کنم ولی دیگه دوست ندارم بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ معنی داره اخه خودش اگه بود میزاشت شما بری تو کافه با پسرا مافیا بازی کنی؟جدیدا عاشق بازی مافیا نشده عاشق لاس زدن و کل کل با دخترا تو بازی مافیا شده ب نظرم جلوشو بگیر
از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻