2777
2789
عنوان

اوناي ليپوماتيك غبغب انجام دادن

419 بازدید | 18 پست

سلام من سه روزه غبغبم رو ساكشن كردم ولي هنوز نديدم چون دكترم از اول برام بانداژ پيجچيد گفت تا روز چهارم برم خودش باز ميكنه 

از تجربه اتون بهم بگيد ؟ راضي بودين؟

درد داشت؟ 

من خیلییی کم دارم غبغب

همش ب فکر نابودی همون یکمم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خودم انجام ندادم

ولی مادر دوستم انجام داد

بعد ۸ ماه دیدمش برگشت غبغبش

البته اینم بگم ۵۳ سالشه و تیرویید هم داره

شاید برا همین برگشته 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داشت؟  من خیلییی کم دارم غبغب همش ب فکر نابودی همون یکمم

من خيلي ناز نازوم و واقعا كم طاقتم تو تحمل درد 

اما اين عمل واقعا دردنداره الان شب سومم فقط بعضي وقتا حالت گلو درد داره كه مسكن ميخورم اروم ميشم 

خودم انجام ندادم ولی مادر دوستم انجام داد بعد ۸ ماه دیدمش برگشت غبغبش البته اینم بگم ۵۳ سالشه و ت ...

ااااا شايد بخاطر سنش باشه منم تيروئيد دارم اتفاقا اما دكترم چيزي نگفت در اين باره

ااااا شايد بخاطر سنش باشه منم تيروئيد دارم اتفاقا اما دكترم چيزي نگفت در اين باره

آره منم میگم

چون از اول خیلی غبغب بدی داشت 

شل و آویزون بود

بعدش هم زیاد گن نبست 

گن خیلی مهمه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
آره منم میگم چون از اول خیلی غبغب بدی داشت  شل و آویزون بود بعدش هم زیاد گن نبست  گن خ ...

دکتر به من کن نداد فعلا برانداز بسته که خیلی سفته واقعا الان چند شب خوب نخوابیدم بخاطر این وگرنه خود عمل که درد نداره 

من چربیشو به چانه ام تزریق کردم 

وای ک من چقدر دنبال این کارم و کلی دیدم و تحقیق کردم میخواستم تا قبل از عید انجام بدم ساکشن غبغب رو 

اولش ک همسرم هی مخالفت کرد آخرشم دکتری ک پیشش میخواستم نوبت بگیرم دیگه وقت خالی نداشتن بدن بهم

چقدر هزینتون شد دوست عزیز؟

مبارکتون باشه

چقدر زیبایند آنان ک از ریشه خوبند:)
وای ک من چقدر دنبال این کارم و کلی دیدم و تحقیق کردم میخواستم تا قبل از عید انجام بدم ساکشن غبغب رو& ...

ممنون  عزیزم 🥰

من پیش دکتر محمد حسن بیرجندی عمل کردم 

هزینه اش با تزریق چربی به چانه ام میشد ۱۵ تومن که با تخفیفی که دکتر داد شد ۱۲ تومن

اینم بگم که دکتر خانوادگیمونن و بسیار بسیار خبره هستن تو کارشون