2777
2789

چند دوره استفاده کردید آمپول زدید یا فقط قرص خوردید چ قرصی ببخشید سونو دادید ببینید تخمک دارید وسط ماه

کسی بوده دوقلو باردار شده باشه 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم

من پسرم هشت ماهه... اقدام کردیم تنبلی تخمدان داشتم چند دوره دوفاستون خوردم پریم تقریبا منظم شد. بعد دکترم کلومیفن نوشت همون دوره کلومیفن خوردم باردارشدم..  الآنم متأسفانه باردارم جلوگیری هم داشتیم نمی‌دونم جریانش چیه که اینجوری شدم😔

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با لتروزول باردار شدم. طول کشید و دلیل طول کشیدنش کیست آندومتریوز بود وگرنه فولیکولهام خوب بزرگ نمیشدن اما با خوردن لتروزول اندازه شون مناسب میشد.

چنننند ماهی آمپول میزدم و سونوی وسط سیکلو میرفتم اما دیگه بی خیال شدم و فقط قرص رو میخوردم. البته متوجه شدم طبق تجربه ماه های گذشته، که لتروزول فولیکولام رو تبدیل به کیست نمیکنه. و آزاد میشن.

آخه آمپولو برای آزادسازی میدن که یوقت تبدیل به کیست نشه.

ان شاءالله شما هم نتیجه بگیری

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
من پسرم هشت ماهه... اقدام کردیم تنبلی تخمدان داشتم چند دوره دوفاستون خوردم پریم تقریبا منظم شد. بعد ...

خیره ان شالله عزیزم کلومفین رو از روز اول خوردی یا سوم 

آمپول چی برا آزاد شدن تخمک زدید یا نه فقط قرص

کلومیفن خوردم سونودادم سایز فولیکول هام ۱۸تا۲۵بود درهرتخمدان دوتا فولیکول بزرگ بود بقیش کوچیک بود آم ...

خداروشکر عزیزم

خیره ان شالله عزیزم کلومفین رو از روز اول خوردی یا سوم  آمپول چی برا آزاد شدن تخمک زدید یا نه ...

امپول اصلا نزدم فقط پنج تا دونه قرص کلومیفن..دکترم گفت از روز سوم پریودیت بخور به مدت ۵ روز ....

خیره ان شالله عزیزم کلومفین رو از روز اول خوردی یا سوم  آمپول چی برا آزاد شدن تخمک زدید یا نه ...

همون دوره که کلومیفن خوردم حامله شدم