2777
2789

سوهرم برا آزمایش اسپرم رفته بود دکتر گفته قبل شستشو اسپرم صفر هست ولی بعد شستشو ۳۰ هست 

دارو داده براش گفته بخوره دو ماه دیگه بره به نظرتون زیاد میشه؟

دکتر گفته اگه طبیعی بخواین باردار بشی باید صبر کنی و اینکه باید آی یو ای یا ای وی اف کنم جواب میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شرط مداومت بله جواب میده من خودم بچه اول رو با آی یو آی باردار شدم در کنار دارو همسرم آبمیوه طبیعی خیلی استفاده میکرد وکلا از مواد غذایی نگهدارنده و فسفودی اجتناب کنه 

آی یو آی نمیدونم جواب بده یا نه هزینه آی وی اف هم نداریم

عزیزم باید شوهرت تقویت اسپرم کنه با گرمیجات . خودت هم رژیم غذایی بگیری برا تنبلی تخمدان . ایو ای هم ۱۰۰ درصدی نیست ۵۰ درصده . منم مشکل شما رو داشتم ۳ بار ایو ای کردم. نگرفت . بعد ۴ ماه طبیعی باردار شدم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
خیلی ناراحتم خودمم تنبلی دارم دیگه امیدمو از دست دادم

اصلاح سبک کنید

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
دارو داده دو ماه بخوره بعد بره اگه زیاد نشده باشه گفته ازمایش دنا میفرستم

به همسرت بگو زیر شلوار تنگ نپوشه ( بافت مولد اسپرم خیلی حساسه به حرارت )  و قبل آزمایش هم سعی کنید رابطه نداشته باشید تا خطا نده تو آزمایش

عزیزم باید شوهرت تقویت اسپرم کنه با گرمیجات . خودت هم رژیم غذایی بگیری برا تنبلی تخمدان . ایو ای هم ...

من الان ۶ ماهه تحت درمانم فولیکول خوب هم دارم ماهی سه بار میرم دکتر زنان برا معاینه 

ولی امروز فهمیدیم اسپرم شوهرم مشکل داره

گیاه خرنوب معجزه میکنه ...خودم باورم نمیشد..شوهرم بعداز عمل واریکوسل یه دوره ۳ماهه مصرف کرد خداروشکر تو اخرین ازمایش دیگه شرایط اسپرمش اوکی شده بود ...هرچند من بازم باردار نشدم اما حداقل الان خیالم راحته که اسپرمش اوکی هست