2777
2789
عنوان

فردا ناهار چي درست ميكنيد😆

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 36 پست

من امروز برای عید اشپزخونمو ریختم تمیز کردم از ساعت هشت صب سرپا بودم تا شیش غروب باردارم هستم دیگ میخواستم فردا سرامیکای هال و تمیزکنم ک مامانم گف بیا خونه ما فردارو استراحت کن فک کنم میخواد قرمه سبزی بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز برای عید اشپزخونمو ریختم تمیز کردم از ساعت هشت صب سرپا بودم تا شیش غروب باردارم هستم دیگ می ...

مراقب باش عزيزم زياد سخت نگير سلامتيه خودتو نينيت مهم تره

مراقب باش عزيزم زياد سخت نگير سلامتيه خودتو نينيت مهم تره

بله همین طوره امسال قصد خونه تکونی اصلا نداشتم اما ماه پیش واس یکی از اتاقا کمد دیواری زدیم انقد طولش دادن و رفتن و اومدن همه جام کثیف شد دوتا اتاقارو با کمک مادرشوهرم و خواهرشوهرم و مامانم تمیزکردیم چیدیم دیگ فرش اشپزخونمم شسته بودن پهن نکردم گفتم اول اشپزخونه رو تمیزکنم بعد ولی خودمم کلانگران بودم اشپزخونه خیلی سخته خداروشکر تموم شد دیگ کاری ندارم فقط سرامیکای هال و تمیزکنم پادری هاشو شسته بودم اونارو پهن کنم همین روزای اخرم شوهرم پرده هارو دربیاره بشوره شیشه هارو پاک کنه بزنه

ميشه خورشت كرفسو يادم بدي

اره عزیزم

نعنا و جعفریو که خرد می‌کنی 

کرفسم هم ساقه هم برگو خرد می‌کنی 

اینا رو با هم تفت میدی ولی خیلی سیاهشون نکن 

از اون طرف پیازو تفت میدی زردچوبه میزنی گوشتم که میریزی تفت میدی رنگش که برگشت آب میریزی ولی نه خیلی زیاد که شبیه آش بشه همین که یکم بیاد بالای مواد کافیه، یه دو ساعت که گذشت سبزیتو میریزی دقیقا همون تایمی که سبزی قرمه رو میریزن، بعدش دیگه میذاری با هم جا بیفتن اونم یه دو ساعتی طول می‌کشه فقط حواست به شعله‌ش باشه که زیاد نشه آبشو زیاد بکشه، میمونه آخرش گوشتت که پخت نمک میزنی بعضیا آبلیمو میزنن بعضیا آبغوره دیگه به ذائقه خودتون بستگی داره 

بعدم که با یه کته یا آبکش خفن نوش جان میکنید😁😘

چجوريه ميشه يادبدي

من خوراک لوبیام خیلی خوشمزه میشه

لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس بده چند بار آبشو عوض کن بعدش یه پیاز درشت رو خرد کن بعد تفت بده زردچوبه و ادویه اضافه کن بعد یه مقدار رب گوجه هم اضافه کن تا رنگش باز شه سپس لوبیا رو بریز چند لیوان آب اضافه کن تا جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله گاز رو کم کن تا چند ساعت قشنگ جا بیفته اواخر کار پودر زیره اضافه کن خیلی خوشمزه می‌کنه دوست داشتی پودر گلپر هم بهش بزن ولی من چون شوهرم گلپر دوست نداره نمیزنم اگه دوست داشتی سیب زمینی هم خرد کن وسطای کار اضافه کن من سیب زمینی هم نمیریزم...اگه نارنج یا لیمو ترش داشتی میتونی وقتی اینکه پخت یه کم بریزی توش اگه تازه نداشتی آب نارنج رو وسطای پخت بهش بزن

فوت کوزه گری (۱_هر وقت لوبیا پخت نمک اضافه کن چون اگه اول نمک بریزی لوبیا سفت میشه۲_پودر زیره سبز یادت نره طعم لوبیا رو فوق‌العاده می‌کنه) 

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
عاشق قرمه سبزيم انقدم دلم ميخواد ولي سبزي سرخ شده ندارم حوصلع ام ندارم برم بخرم صب🥹

ببین یه مارکی هست سرد و تازه من مهرشهرم از شهروند میخرم 

سبزی قرمه‌ش عااالیه انگار خودت درست کردی 

هم سرخ شده داره هم سرخ نشده منو خیلی راحت کرده 😁