2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم  تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رف ...

نگران نباش استارتر جان اگر شوهرت کمکت نکرد از بیرون خدمات بگیر مثل آورژ انس و اسنپ وکارگر و حتی پرستار مدیریت کن حتما بسلامتی بدنیا میاری 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
دقیقا من چون دیگ دیدم با دوا درمون باردار نمیشم دوا درمون ۱ماه گداشتم کنار بهش گفتم تصمیم گرفتم بیخی ...

الان دیگ بارداری اصلا نباید اعصابتو بهم بریزی خودتدخواستی وتمام  قرارنیس افکارهمه آدما دریک راستاباشه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی از من حمایت نکرده هیچ وقت تو زندگی من تنهایی پای زندگیم بودم  تمام توی ۱سال ونیم ک دکتر رف ...

مبارکت باشه عزیزم، به سلامتی و دلخوشی بغلش کنی نور و روشنایی زندگیتو 😍، قدمش برات پر از خیر و برکت و شادکامی باشه 🙏🙏 اولادت سالم و صالح باشه و خیرش به همه اطرافیانش مخصوصا پدر و مادرش برسه 🥰🥰🥰ببین چه پا قدمی برات داشته باشی 😍😍😍😍

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی 
الان دیگ بارداری اصلا نباید اعصابتو بهم بریزی خودتدخواستی وتمام  قرارنیس افکارهمه آدما دریک راس ...

ن من یکدرصدم از خواستم پشیمون نیستم چون اون تصمیم در راستای همین بود حالا خدا خودش بهم حال داد ک بچه خودمو داشته باشم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

اسی شوهرت شاید افسردگی داره و 10 سال زندگی براش خیلی تکراری شده و هیجان نداره مطمعن باش با بچه تغییر میکنه البته بعد بدنیا اومدنش الانم تو شوکه چون یه تغییری تو 10 سال براش داره بوجود میاد

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
مبارکت باشه عزیزم، به سلامتی و دلخوشی بغلش کنی نور و روشنایی زندگیتو 😍، قدمش برات پر از خیر و برکت ...

ار خیلی برام نور وامید بود خودم وقتی خنده با گریه دوق خودمو دیدم تازه یادم امد چن ساله انقد خوشحال نبودم

دقیقا من چون دیگ دیدم با دوا درمون باردار نمیشم دوا درمون ۱ماه گداشتم کنار بهش گفتم تصمیم گرفتم بیخی ...

پس خدا خیلی دوستون داشت

انشاءالله همه ی کسایی که آرزوی مادرشدن دارن به خواستشون برسن

ن من یکدرصدم از خواستم پشیمون نیستم چون اون تصمیم در راستای همین بود حالا خدا خودش بهم حال داد ک بچه ...

الهی شکر .قدمش خیر ومبارکه توکل برخدا 

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
اسی شوهرت شاید افسردگی داره و 10 سال زندگی براش خیلی تکراری شده و هیجان نداره مطمعن باش با بچه تغییر ...

من یک باردار ناخواستم داشتم ک ناخواسته سقط شد سری قبل ب این اندازه سرد نبود ک خودش میخواست ولی رفتارش اصلا مهم نیس چون احتمال میدادم

پرش پلک خیلی کم قدیم بیشتر داشتم الان عضله میپزه  عدم تعادل ندارم ولی سرم گاهی گیج میره در حد ...

نکران نباش از علایم اولیه شایع دوبینی و بیحسی و سوزن سوزن شدن پاهاست  و سرگیجه و عدم تعادل استرس بیشترش می‌کنی و خیلی تاثیر داره ولی هنوز مشخص نشده چطوری به وجود میاد اگر فکر میکنید واقعا علایمو داری یا خدایی نکرده شدیده به دکتر مغز و اعصاب باید مراجعه کنی اگر دکتر تشخیص داد احتمالا ام ار ای اینا می‌نویسه اگر نه شاید مشکلات عصبی باشه به هر حال خودتو نگران نکن فقط اگه واقعا علایمت زیاده به دکتر مراجعه کن همین

شوهر من کلا منو نمیبینه  فقط امید ب این دارم وقتی دنیا امد بچه حتما محبت میکنه دیگ  تو ا ...

منم خانواده ام از دور بودن.خودم بودم تنهای تنها.خیلی سخت گذشت خصوصا اینکه دیابتم گرفتم.ی پام خونه بود ی پام بیمارستان اونم خودم تنها .دلم ب بچه تو شکمم خوش بود فقط.ولی خدا کمک کرد و گذشت

پس خدا خیلی دوستون داشت انشاءالله همه ی کسایی که آرزوی مادرشدن دارن به خواستشون برسن

اره تو ته ته تاریکی بهم نور نشون داد انشالا این نور قسمت هرکی ک منتطرشه 

حس میکنم خوشیخترین ادم جهانم😍

منم خانواده ام از دور بودن.خودم بودم تنهای تنها.خیلی سخت گذشت خصوصا اینکه دیابتم گرفتم.ی پام خونه بو ...

خداروشکر من یکم پوست کلفتر فک کنم 

امیدم ب پوست کلفتیمه😁