2777
2789
عنوان

واکنش شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5782 بازدید | 193 پست
اینکه دوست دارم مادر بشم ؟خودخواهم  من ۸سال جلوگیری کردم ومخالف بچه بودم کسی مدال فداکاری بهم ...

چی به سرم میاره والا بچه شما هم ناخواسته نبوده خودت خواستی و این وحشتناکتره من خودم با این که قصد بچه دار شدن داشتیم هم خودم و همسرم به فاصله دوماه بیکار شدیم و من در اون تایم با اینکه قبلش زیر نظر دکتر بود حتی به بچه هم فکر نکردم چون اسباب بازی من نبود پولشو برای به مدت داشتم ولی آینده رو نمیشد پیش بینی کرد قراره چه مدت بیکار باشیم

ببخشید اینو میگم ولی این که میگه خودخواهی منظورش اینه که تو بچه رو برای حال خوب خودت خواستی شاید بچت ...

مگه قرار اون همچیو ببینه 

را فک میکنید کاربری ک اینجاس کلا از عقل بهره نبرده 

من حتی باشوهری ک انق. تنفر دارم واون تنفر داره وقتی تصمیم ب بچه گرفتیم تصیم گرفتسم اون با توهم خوب بودن بزرگ شه 

انوقت شما ها با قضاوتتون یکجوری میگید انگار کاربر ک اینجا نشسته هیچ احساست انسانی نداره

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا شعارن مادر قوی هم نیاز به حمایت همسرش داره

کاش اینقدر توپت پر نبود .آروم باش.الان هدفت چیه؟میخوای حال خرابش رو خرابتر کنی؟خیلی چیزا و واقعیت ها هست که خودش میدونه و باور کن اصلا نیازی به گفتن من و تو نیست.خودش می‌دونه راهش سخته.

حالا آرومش نمیکنی،همدردی نمیکنی نمک نپاش.

چی به سرم میاره والا بچه شما هم ناخواسته نبوده خودت خواستی و این وحشتناکتره من خودم با این که قصد بچ ...

مشکل شما باایین نظر اینکه فک میکنید مهربون تر از خود طرف ب زندگی وشرایطش وفکرتون جامع وکامل همه شرایط بدون هیچ تبصره وقانونی 

اجازه بده خود بچه ام وقتی امد اینو بگه اون یک موجود زندس قطعا ب وکیل وصی نیاز نداره  ک شما ازا ...

چیو ثابت کنه کارت اشتباهه چرا نمی‌خوای بپذیری؟ میتونی بری از چندتا بچه که به خاطر اینکه پدر و مادرشون که زندگیشان مشکل داشت متولد شدن تا باعث شیرینی زندگی خانوادشون بشه ولی نشد که هیچ فقط اون بچه دوار کمبود محبت و نفرت از خانوادش شده دیگه خود دانی  برو مشاور ببین همینو نمیگه

من خودم پدر مادرم همش دعوا داشتن منم کلا ادم استرسی هستم و فکر کنم مشکوک به ام اس باشم 💔

من قرار نیس بچه این صحنه هارو ببینه 

ما کلا فقط همو دوست نداریم وگرنه جنگی بینمون نیس شاید خیلی محیط عاقلانه و منطقی تر داشته باشه نسبت ب بقیه

گفتم ک اول بهش پیام دادم جواب نداد بعد ۱ساعت زنگ زدم زنگمم جواب نداد  الانم ۴روز میشه بهش گفتم ...

اااااا چقدر تکرار میکنی باشه فهمیدیم بزار بقیه شو بخونیم دیگه اااااه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
کاش اینقدر توپت پر نبود .آروم باش.الان هدفت چیه؟میخوای حال خرابش رو خرابتر کنی؟خیلی چیزا و واقعیت ها ...

نه عزیزم موضوع اینه با شعار و حرف الکی چیزی درست نمیشه خدا می‌دونی مثل شما قبلش چند نفر با همین شعارها از تصمیمش حمایت کردن که به اینجا کشیده شده و حداقل کار اشتباهم رواج ندیم که بقیه هم فکر کنن درسته اگر خدایی نکرده دچار مشکلات بارداری بشه کی قراره حمایتش  کنه؟ تنها چکار کنه؟

نه اسی از تو که مطمئنم بابای بچت که بی مهری میکنه و روانت بهم میریزه مثه همین کارش

شوهرم حتما اونو دوست دارم الان تعجب از واکنش نداد ب این ک بچه دوست داره 

ولی قرار نیس من اجساست منفیمو ب بچه ام انتقال بدم اگر پدر مادری احساس ن

منفی ب بچه انتقال میدن مشکل اوناس چون همیشه احساسات بعد تو رابطه خوبم هست