2777
2789
عنوان

تایپیک ترسناک، اگه میترسی خواهشا نیا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست
وااای خدا جون.. خیلی دل میخواد که آدم نترسه اینجور جاها، با اینکه چیزایی که تعریف میکنی از جنه، اما ...

مامانبزرگم تعریف میکرد قبلنا کولر نداشتیم ،تابستونا تو حیاط پشه بند میزدیم و روتختای اهنی قدیمی میخوابیدم ،،تختا خیلییی پهنن و‌چن نفر جا میشن روش،،عمه کوچیکم موهاش بشدت فرفریه عین سیم ظرفشوییه،،گفت ما خواب بودیم تو حیاط ،،یهو تشنم شد گفتم برم یکم آب بخورم ،گفت بلند شدم تا کنار تخت یکی نشسته موهاش فرفریه،گفت خیال کردم لیلاست ،دست کشیدم رو‌موهاش گفتم دسشویی داری یا تشنته توهم ،گفت یهو سرمو‌چرخوندم دمپاییمو بپوشم دیدم لیلا خوابه ،سرمو‌چرخوندم‌دیدم اونم نیست،،اینو مادرمم دیده بوده ،یشب دیگش گفت یه مو‌فرفری دیدم نصف شبی فک کردم لیلاس ،یهو غیب شد 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابابزرگم سید یاذرمال و دعانویس نبود،،جن گیری میکرد ,,برا همین هنوزم ک هنوزه تو حیاطشون هست ،،ولی بدون اسیبن 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
مامانبزرگم تعریف میکرد قبلنا کولر نداشتیم ،تابستونا تو حیاط پشه بند میزدیم و روتختای اهنی قدیمی میخو ...

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!