2777
2789
عنوان

تایپیک ترسناک، اگه میترسی خواهشا نیا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست
راستش خانواده پدریم روستا نشین بودن نزدیکای جنگل ،یه خاطره هایی تعریف میکنن که ادم میخکوب میشه،قشنگی ...

وای من اگه جات بودم یک داستان ترسناک بر اساس همون اتفاقات مینوشتم، خیلی علاقه دارم

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبارم یکی از عمه هام مریض میشه و اونموقع بهداشت بوده و دکتر زیاد نبوده اونم یه شهر دیگه ،،وازاونجاییکه که اینا وسط بیابون و جنگل روستاشون بوده ماشین هم زیاد نبوده ،و مجبور میشدن با الاغ برن،یروز عمم بشدت مریض میشه و یکی از عموهام ک بزرگترین بوده ،مادربزرگ و عممو سوار بر الاغ میبره که برن بهداری یا همون بهداشت شهر،،مادربزرگم گفت برگشتنی به غروب خوردیم و وسط راه یهو یکی صدامون زد گفت من میدونستم چیه میخواستم بچه ها نترسن گفتم الاغ رو بزن تندتر برو‌،،گفت هی ما زودتر میرفتیم هی این صداش نزدیکتر میشد گفت هی اسممونو صدا میکرد گفت عموم برگشت دید یه الاغه ،باز رفتیم جلوتر صدا زد نگاه کردیم دیدم یه گوسفنده ،عموی بیچارمم همونجا تب و لرز میگیرتش ،،ولی اسیب بهشون نمیرسونده،فقط میترسونده

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
وای من اگه جات بودم یک داستان ترسناک بر اساس همون اتفاقات مینوشتم، خیلی علاقه دارم

قسمتای اونا همه دیدن ،یروز من بعده امتحانا رفتم خونشون ،یه زن رو اوردن تا با بند بستنش ،،پدربزرگم بهش یچیز کشید ،من چون بچه بودم زیاد نمیدونستم چه خبره ،بعده چندسال مامانم گفت موی جنا بوده ،شفا داده به زنه و خوب شده،به پدربزرگم بهره داده بودن ،بهره یعنی یچیزی از خودشون میدن که اگه کسی جن زده شد کمک کنه خوب شن ،فک کنم اینا از خوباش بودن

قسمتای اونا همه دیدن ،یروز من بعده امتحانا رفتم خونشون ،یه زن رو اوردن تا با بند بستنش ،،پدربزرگم به ...

چه جالب، با اینکه می‌ترسم، اما به این موضوعات خیلی علاقه دارم.  من پدربزرگ مادری خودمم سید بوده و اون زمانا که تو روستا بودن، مامانم تعریف میکنه که خیلی دست خیر داشته، خصوصا تو این مسائل، حتی مامانم چند تا از اتفاقایی که پدربزرگم جن دیده بود رو تعریف می‌کنه گاهی.

ینفر دیگم میارن که بابابزگم بهش موهه رو بکشه ،،ولی جنا بهش میگن این بهمون اسیب زده اگه کمکش کردی بچتو ازت میگیریم ،بابابزرگمم میگه الکی میگن و میاد اونو خوب میکنه ولی شب که برمیگرده میبینه بچه هفت سالش بدون دلیل مرده ،بعده اون تا چندسال دیگع اینکارو ادامه نداد ،فقط اخریش همون زنه بود 

چند وخت پیش ی خانومه اینجا میگف ماشینشون کنار ی امام زاده خراب شده بعد اینا رفتن اونجا موندن کنارشم قبرستون بوده بعد میگفت از پنجره نگا کردن مرده رو قبرشون نشسته بودن حتی مادرشم دیده بود

چه جالب، با اینکه می‌ترسم، اما به این موضوعات خیلی علاقه دارم.  من پدربزرگ مادری خودمم سید بوده ...

بله من کامل باور داریم این قضایا رو ،چون خانوادمم همشون دیدن 

چند وخت پیش ی خانومه اینجا میگف ماشینشون کنار ی امام زاده خراب شده بعد اینا رفتن اونجا موندن کنارشم ...

نی نی سایتیا خیلیاشون دروغ میگن ،میبینی که حتی به شوهر خودشونم رحم نمیکنن چه برسه مرده توقبر😂

یبارم یکی از عمه هام مریض میشه و اونموقع بهداشت بوده و دکتر زیاد نبوده اونم یه شهر دیگه ،،وازاونجایی ...

وااای خدا جون.. خیلی دل میخواد که آدم نترسه اینجور جاها، با اینکه چیزایی که تعریف میکنی از جنه، اما خیلی قشنگ و ترسناکه عزیزم😘 بازم بگو،😁

چند وخت پیش ی خانومه اینجا میگف ماشینشون کنار ی امام زاده خراب شده بعد اینا رفتن اونجا موندن کنارشم ...

😱😱😱😰😰😰