2777
2789
عنوان

خانمی که مطلقه هست و نمیتونه ازدواج کنه نباید ازدواج موقت بکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 68 پست
منظورم مرد  مجرد بود و زن مطلقه

عزیزم مردا که همه راست نمیگن زن و بچه دارن میان صیغه میکنن خودتو اذیت نکن حیف ما زنها بخدا ...ارزش شما بالاتر از این چیزهاست . بخت خوب برات میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عرف نمی پذیره و از نظر عرف زشته اما گناهی هم نداره

اونم والا آخوندا میگن نداره، ولش کن، اون کسی که میخواد اینکارو بکنه بگو نکنه،ازدواجی که بخاطر رفع نیاز جنسی باشه فقط همون ... هست، دیگه کلاه شرعی سرش نذارید.وقتی ولش کرد و هیچ کاری نتونست بکنه یاد حرف الان من میفته

منم همینو میگم اما متاسفانه بعضی کاربرا می خوان آدمو بزنن

نمیدونم دلیلشون چیه بهرحال اینکار وقتی اسیبی به زندگی کسی نمیزنه حلال هم هست چه اشکالی داره

دخترمجرد میتونه خودشو کنترل کنه ولی زن مطلقه براش سخته 

نمیدونم دلیلشون چیه بهرحال اینکار وقتی اسیبی به زندگی کسی نمیزنه حلال هم هست چه اشکالی داره دخترمجر ...

راه درست داره و اونم ازدواجه،نیاز جنسی به تنهایی رفع نمیشه همراهش باید امنیت و آرامش خاطر باشه،تعهد باشه که تو صیغه نیست، پس شما میشی یک خانمی که دستمزد کارش رو گرفته و زمانش تمام شد هررری،اوکی؟

اما خب خب قبول کنیم اون خانم مطلقه هم نیاز داره از طرفی جامعه ما سخت می پذیره بتونه مجدد ازدواج دای ...

اون خانم هم مثل همه. مجرد بود چکار میکرد؟ مطلقه و مجرد چه فرقی دارن؟ بره با هرکسی دوست داشت. دخترای مجرد نیاز ندارن؟ اونام میرن صیغه میشن؟

منطقی باشید ،باید برن دنبال اشنا شدن با ادم مناسب شون. ک میتونه به ازدواج ختم بشه یا نشه.

دخترای مجردم همینن. دنبال ادم مناسبشونن تا ازدواج کنن.

نمیدونم چرا برای رفع نیاز،فقط صیغه شدنو پیشنهاد میدین؟ زن مطلقه ادم نیست؟ ارزش نداره که کسی عاشقش بشه و باش ازدواج کنه؟

ایشون نگفته صیغه یک روزه میگه برای چندسال 

بعد چند سال چی؟ ارثش؟تعهدش؟بچه؟ پسره زن نمیخواد؟پسره اونقدر آقا هست ۲۰ سال زن نگیره چون صیغه داره؟

دعواشون شد چی میشه؟هیچی یه دعا میخونه میگه تمومش کردم و تمام،دادگاه میتونی بری؟

بابا کوتا بیاین

نمیدونم دلیلشون چیه بهرحال اینکار وقتی اسیبی به زندگی کسی نمیزنه حلال هم هست چه اشکالی داره دخترمجر ...

احتمالا دختر مجرد مجبوره خودشو کنترل کنه😶 والا نمیدونم چرا فقط تو ایران همه این نیاز غیر قابل کنترل رو دارن! چجوره بقیه دنیا قابل کنترله؟

مردا که اصن الت های تناسلی تحریک شده تنوع طلب سرگردان.

زنای مطلقه ام الان فهمیدیم همین طورن!😶😶😶

احتمالا دختر مجرد مجبوره خودشو کنترل کنه😶 والا نمیدونم چرا فقط تو ایران همه این نیاز غیر قابل کنترل ...

کی گفته بقیه دنیا کنترل میکنن . اتفاقا اکثرا مجرد ها رل دارن و عمدتا همخونه هستن و این قضیه رو مثل اب و غذا نیاز میدونن 😂براشون هم مهم نیست .اونجاها 

دنبال کلاه شرعین عزیزم وگرنه عقل قبول نمیکنه این حرفا رو

والا من برای خودشون میگم، دوسال دیگه تازه میفهمه با خودش چیکار کرده، بعنوان زن صیغه ای شناخته میشه و کلا از زندگی نرمال محروم میشه

احتمالا دختر مجرد مجبوره خودشو کنترل کنه😶 والا نمیدونم چرا فقط تو ایران همه این نیاز غیر قابل کنترل ...

ببینید الان ازدواج سفید که توش خطبه خونده نمیشه  وخشم خدا رو داره و زنا محسوب میشه کار خوبیه؟ یا ازدواج موقت (که اجازه پدر هم شرطه) و خدا هم راضیه به شرط رضایت طرفین؟

والا من برای خودشون میگم، دوسال دیگه تازه میفهمه با خودش چیکار کرده، بعنوان زن صیغه ای شناخته میشه و ...

من دارم بحث منطقی میکنم نه برای خودم

عرضم اینه که چرا ازدواج سفید که گناهه مقبوله  تو جامعه اما ازدواج موقت که خداوند راضیه این قدر منفور شده؟