2777
2789
عنوان

خانمی که مطلقه هست و نمیتونه ازدواج کنه نباید ازدواج موقت بکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 68 پست
راه درست داره و اونم ازدواجه،نیاز جنسی به تنهایی رفع نمیشه همراهش باید امنیت و آرامش خاطر باشه،تعهد ...

میتونی مودبانه‌تر هم نظر بدی...

تا توی شرایط کسی قرار نگرفتی اینقدر راحت نسخه نپیچ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اون خانم هم مثل همه. مجرد بود چکار میکرد؟ مطلقه و مجرد چه فرقی دارن؟ بره با هرکسی دوست داشت. دخترای ...

من در کل با صیغه برای زن طلاق گرفته موافق نیستم ولی هررررگز دختر مجرد که تجربه‌ای نداشته با زن مطلقه یکی نیست

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید الان ازدواج سفید که توش خطبه خونده نمیشه  وخشم خدا رو داره و زنا محسوب میشه کار خوبیه؟ ی ...

ما داریم در مورد موارد عادی صحبت میکنیم توی ایران، با فرهنگ غالب،وگرنه تا بوده رفتارهای ناهنجار و غیر عرف هم بودن

شما که  از خدا میگی و آرامش میخوای حتما جزء دسته ی غالب با عرف و هنجارهای ایرانی هستید وگرنه که همه زنی همه جور کاری میکنن،ما مسئله رو برات باز کردیم

شما برو صیغه شو،دوسال دیگه امروز بیا به من بگو نظرت رو

میتونی مودبانه‌تر هم نظر بدی... تا توی شرایط کسی قرار نگرفتی اینقدر راحت نسخه نپیچ...

من از طرف خودم نگفتم،از طرف آقا گفتم، همون آقا پسر مجرد سر به زیر توی اولین چالش زندگی بدتر از این رو میگه، عزیزم من اگه بدشو میخواستم میگفتم برو بکن،برای نیاز جنسی گند بزن توی روح و روان و آینده خودت

احتمالا دختر مجرد مجبوره خودشو کنترل کنه😶 والا نمیدونم چرا فقط تو ایران همه این نیاز غیر قابل کنترل ...

چقدر بد صحبت میکنید... از موضع بالا و بی‌ادبانه... 

من دارم بحث منطقی میکنم نه برای خودم عرضم اینه که چرا ازدواج سفید که گناهه مقبوله  تو جامعه ام ...

چون متاسفانه صیغه شده باب خیانت افراد متاهل 

وگرنه دو نفر مجرد چه ازدواج سفید چه صیغه به خودشون مربوطه صد البته که من کلا صیغه رو قبول ندارم و بنظرم کلاه شرعیه و صرفا توجیح رابطه جنسی برای افراد مذهبی . 

ببینید الان ازدواج سفید که توش خطبه خونده نمیشه  وخشم خدا رو داره و زنا محسوب میشه کار خوبیه؟ ی ...

ببخشید من مذهبی نیستم و پاسخ سوال مذهبی نمیتونم بدم. شما فرمودین با نیازش چکار کنه،منم جواب دادم. توصیه به ازدواج سفید نکردم که ازم راجع بهش سوال میکنید.

ما داریم در مورد موارد عادی صحبت میکنیم توی ایران، با فرهنگ غالب،وگرنه تا بوده رفتارهای ناهنجار و غی ...

خانم محترم وقتی دین گفته اگر نیاز داشتی و امکان دایم نبود حلاله

اونوقت تکلیف چیه؟

من دارم بحث منطقی میکنم نه برای خودم عرضم اینه که چرا ازدواج سفید که گناهه مقبوله  تو جامعه ام ...

ازدواج سفید قبول نیست در شرایط الان ایران،من اطرافم نمیبینم(منطقه یک تهران زندگی میکنم که نگید امله)

اگر هم شنیده باشم از آدم موفق و.. ندیدم

خانم محترم وقتی دین گفته اگر نیاز داشتی و امکان دایم نبود حلاله اونوقت تکلیف چیه؟

این بحث دین رو کاش نزدیک هم بودیم با آیه قرآن باهم بازش میکردیم

عزیزم خود دانید، دین رو کی میگه؟

ببخشید من مذهبی نیستم و پاسخ سوال مذهبی نمیتونم بدم. شما فرمودین با نیازش چکار کنه،منم جواب دادم. تو ...

فرض کنید خواستگار برای دایم نداره 

از طرفی نیاز داره

تکلیفش چیه به نظرتون؟

خانم محترم وقتی دین گفته اگر نیاز داشتی و امکان دایم نبود حلاله اونوقت تکلیف چیه؟

خوب اگر توی دین شما گفته حلاله دیگه چرا میپرسی ؟ شما به این بخش دین اعتقاد داری یکی دیگه اعتقاد نداره 

این بحث دین رو کاش نزدیک هم بودیم با آیه قرآن باهم بازش میکردیم عزیزم خود دانید، دین رو کی میگه؟

دین رو خدا میگه

وقتی یه زن نیاز عاطفی داره و خواستگار هم نداره برای دایم 

اما وقتی میتونه ازدواج موقت بکنه چرا به گناه بیفته؟

شما کجا زندگی می کنی که ازدواج سفید مقبول شده؟؟ ایرانی؟؟ والا هیچ کجای ایران مقبول نیس و هضم نشده. صیغه هم هیچ کجای قرآن نیومده و حرف خدا نیس. فقط فقط کلاه شرعی برای هوس بازی.

هیچی