2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه ۵ ساله دارین

688 بازدید | 36 پست

پسرم تو بازی اگر کسی بهش بگه تو نیا توبازی باهات قهریم بغض میکنه گریه میکنه حتی

با اینکه من خیلی بهش بها میدم با اصول روانشناسی پیش میرم مداوم مطالعه میکنم بهش گفتم کسی اینجوری گفت توام بگو باهات بازی نمیکنم مهم نیست ولی بازم تو جمع میره سراغ گریه....

نگرانم برا مدرسه رفتن مشکل پیش بیاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سنش هست پسر منم همینجوره

اگ بدونی چ غصه بزرگیه برام واقعا معضل شده...اخه اینایی ک باهاشون بازی میکنه هم سن خودشن اصلا اینجوری نیستن ...خیلی ناراحتم تو مدرسه سرخورده نشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای یک جور هست پسر من حتی حاضره باج بده ولی باهاش بازی کنن

اخ اخ این یدونه رو بزحمت ازش دور کردم ولی هنوزم جلو بچه های قلدر کم میاره

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخواستم حساسیت به پروتیین گاوی داره. تو یه تاپیک قدیمی دیدم شمام گفته بودین پسرتون حساسیت داشته. خواستم بدونم پسر گلتون علایمش چی بود و شکر خدا کی درست شد? ممنون میشم کمکم کنید

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخو ...

سلام.ادینتون بخیر....

حدودا ی ماهه بود من دوغ با تخم مرغ خوردم تو مدفوعش رگه خون بود و ازون ب بعد هروقت لبنیات گاوی یا گدشتشو میخوردم پسرم دلدرد مدفوع رگه دار...البته شکرخدا رفلاکس باهاش همراه نبود....بخاطر رژیم شیرم خشک شد و اپتامیل اچ آ بهش میدادم

غذاخور ک شد با همون شیرخشک با رژیم مخصوص میخورد از۵ ماهگی 

از ۶ ماهگی بهش پروتئین گوسفندی دادم و مشکلی نداشت اکی بود

از ۷ ماهگی اروم اروم شیرخشک بعد رژیمشو عوض کردم دیگ حساسیت نداشت...

اما ریزه میزه مونده 

سلام.ادینتون بخیر.... حدودا ی ماهه بود من دوغ با تخم مرغ خوردم تو مدفوعش رگه خون بود و ازون ب بعد ه ...

ممنونم دوست خوبم ممنون که روز تعطیل وقت گذاشتی جوابم رو دادی. خداروصد هزار مرتبه شکر که عزیزدلم خوب شده انشالله رو به رشد هم میشه درشت هم میشه. 

پسر من مدفوع خلطی داره و دکتر بهش پپتی داده.

ممنونم دوست خوبم ممنون که روز تعطیل وقت گذاشتی جوابم رو دادی. خداروصد هزار مرتبه شکر که عزیزدلم خوب ...

خواهش میکنم😍

اصلا نگران نباش بیشتر بچه ها رفع میشه ان شاءالله کوچولوی شمام زود خوبربشه

حتما ب سن کافی رسید محصولات گوسفندیو امتحان کن 

اگ تهرانی برو پیش مقدادی اگ نیستی یکی دوبار ببر بعدش انلاین ویزیت شو

خواهش میکنم😍 اصلا نگران نباش بیشتر بچه ها رفع میشه ان شاءالله کوچولوی شمام زود خوبربشه حتما ب سن ...

راستش من مقدادی رو اصلا قبول ندارم تجویز های نادرست زیاد داره دارو های سنگین و اونایی که خودش وارد میکنه. من کارمند ازمایشگاهم ازمایش هایی که مینویسه هیچ وجه علمی نداره توی بچه ها. به همههههههه یه حرف رو میزنه خب بالطبع از 100 نفر 40 نفر شرایط اون گفته رو دارن ولی بقیه با دارو های سنگین مراجعه میکنن به پزشک های دیگه . من با چن تا پزشک که مشورت داشتم مخصوصا گوارش اطفال وقتی حرف مقدادی رو زدم جوری عصبانی شدن که....

خواهش میکنم😍 اصلا نگران نباش بیشتر بچه ها رفع میشه ان شاءالله کوچولوی شمام زود خوبربشه حتما ب سن ...

البته من کار بهنام مقدادی رو نمیدونم ولی بهروز مقدادی واقعا خیلییییییییی ...... بیشتر تاجره تا طبیب

راستش من مقدادی رو اصلا قبول ندارم تجویز های نادرست زیاد داره دارو های سنگین و اونایی که خودش وارد م ...

ممنون ک منو راهنمایی کردین🥰

پسر من کمبود هورمون رشدم داره خیلی وقته مقدادی و قائمی براش امپول هورمون دادن ولی من هنوزم بشخصه مخالفم

ممنون ک منو راهنمایی کردین🥰 پسر من کمبود هورمون رشدم داره خیلی وقته مقدادی و قائمی براش امپول هورم ...

اها GH (GROWTH HORMON)پایینه ? خب عزیزم اولین کار شما اینه بری پیش فوق تخصص غدد اونا خیلی بهتر میتونن راهنماییت کنن. از کجا متوجه شدی و چن وقتش بود متوجه شدی علایمش چی بود ?